Ana sayfa Sosyal Medya Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur’un canını acıtan ölüm!

Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur’un canını acıtan ölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, hayvan sevgisi yüksek olan oyuncular arasında bulunuyor. Birlikte zaman geçirdiği dostlarına bağlanan oyuncu, onların kaybı ile de derin bir üzüntü yaşıyor. Ünlü oyuncu, 21 gün birlikte zaman geçirdiği kuşunun ölümünün acısı ile instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Çiğdem Batur, duygulu ifadelerle bir mesaj da yazdı. 21 günde hayatını cennete çeviren kuşunu çok özlediğini ifade eden ünlü oyuncu, bazı kişiler için sadece küçük bir kuş iken, kendisi için kocaman bir dünyayı temsil ettiğini yazdı.

Çiğdem Batur, adeta vefat eden kuşunun ardından acı yaşadığını kelimelere döktü. Canının acıdığını ifade eden oyuncu, bir hayli duygusaldı.

Oyuncu şu mesaj ile kuşuna veda etti: “Gittin… Giderken de çok şey götürdün. Şimdi kocaman bir boşluk seni koyduğum yer. Hayatımda hiç bir canlı beni gördüğünde senin mutlu olduğun kadar mutlu olmadı şimdiye kadar. İçimi en çok yaralayan da bu belki. Verdiğin aidiyet hissi öyle yüce ve değerliydi ki, sana sahip olmayı hak etmek için nasıl bir iyilik yaptım diye düşünüyorum güzel kuşum. Bazılarına göre sadece küçük bir kuş, bana göre kocaman bir dünyasın sen.

Gelişin ecrindi 21 gün sonra gidişin de tesadüf değildi biliyorum. Ama çok acıttı. Gittiğin yeri cennete çevireceksin, aynı 21 günde hayatımı cennete çevirdiğin gibi. Beraber yaşadığımız her saniyeden sonsuz razıyım. Seni çok özlüyorum ve özleyeceğim güzel kızım; senin bile tahmin edemeyeceğin kadar.”

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'un canını acıtan ölüm! 7