Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 26. bölümde savaş sahneleri etkileyici olacak!

Kuruluş Osman 26. bölümde savaş sahneleri etkileyici olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman 26. bölüm fragmanı; yeni bölümde neler yaşanacak? Kuruluş Osman dizisinin 26. yeni bölümü izleyicilerle 17 Haziran Çarşamba günü atv ekranında buluşacak. Burak Özçivit, Nurettin Yıldız, Yurdaer Okur, Didem Balçın gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide yine olaylar bitmeyecek. Osman Bey, düşmanları ile savaşırken bir de ihanetlerle sarsılıyor…

Kuruluş Osman dizisinin her bölümü yine milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamakta. 26. yeni bölümü de bekleyen büyük bir kitle var. Dizinin savaş sahnelerinin izleyicileri tatmin etmesi için ekip yoğun bir çaba harcıyor. Kullanılan fiğüranlar, aksesuarlar ve mekanlar için arka planda çok ciddi bir emek bulunuyor.

“Kavgamız; şehitlerimiz, gaziyanlarımız, tüm mazlumlarımız için!” mesajının yer aldığı dizinin 26. bölümünde neler olacağının detaylarını videodan izleyebilirsiniz.

Her hafta büyük beğeni ile ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit’in özellikle savaş sahnelerindeki performansı da takdir ediliyor.

Dizinin son yayınlanan 25. bölümünde ise yaşananların kısa özeti şöyle: Düğün toyuna Sofia tarafından kurulan tuzaktan kurtulan Osman Bey, gazaya tüm gücüyle devam ederken, bir süredir mecburi ittifak yaptığı Balgay’la nihayet kozlarını paylaşıyor. Balgay’ın, Kongar üzerinden kendilerine kurduğu tuzakla karşıya kalan Osman Bey ve Alpleri, Balgay’a karşı harekete geçiyor.