Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, dizilerle değil Fatih Portakal ile mücadele ediyor!

Kuruluş Osman, dizilerle değil Fatih Portakal ile mücadele ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, 16.bölümü ile 25 Mart Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı. İlk başladığı dönemde Diriliş Ertuğrul kadar reyting alamadığı eleştirileri yapılan Kuruluş Osman, rekor bir izlenme oranı elde etmeyi başardı.

Total ve ABC1 gruplarında birinci olan yapım AB grubunda ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’e geçildi. Tüm kişilerde 17,28 reyting elde eden yapım ilk sırayı rekor bir şekilde elde etti. Bu durum da Kuruluş Osman’ın artık Diriliş Ertuğrul’un elde ettiği başarıyı tekrarlayacağına yönelik bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Kuruluş Osman, dizilerle değil Fatih Portakal ile mücadele ediyor! 8

ABC1 grubunda da dizi 16.70 reyting ile yine çok iyi bir oranla birincilik kürsüsüne oturdu. Ancak dizinin AB grubunda Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bültenine geçilmiş olması dikkat çekiciydi… Total ve ABC1’de de Kuruluş Osman’ın Fatih Portakal takip etti.

Fox TV’nin sevilen dizisi Öğretmen ise tüm kategorilerde 3.’lük elde ederek başarısını pekiştirdi. TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek tüm kategorilerde de ilk 10 program arasına girmeyi başardı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ise yeni bölümü yayınlanmadığı için Survivor ekrana geldi ve tv8, reyting kaybetmiş oldu.İşte 25 Mart Çarşamba gününün ilk 10 programı:

Kuruluş Osman, dizilerle değil Fatih Portakal ile mücadele ediyor! 9