Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin bitmiş olsa da yankısı hala sürüyor!

İstanbullu Gelin bitmiş olsa da yankısı hala sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Mayıs ayında ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisinin finalinden bugüne 10 ay kadar süre geçti. Aslı Enver, Babil dizisine başladı. Özcan Deniz, Kral isimli dizi projesine hazırlanıyor. İstanbullu Gelin’in sevenleri ise onların hikayelerinden farklı hallerini youtube üzerinde tekrar tekrar yaşıyor.

İstanbullu Gelin’in youtube sayfası aktif şekilde içerik paylaşmaya, dizinin güzel anlarını yeniden yayınlamaya devam ediyor. İşte bu durum da izleyicilerin diziyi unutmalarına engel oluyor. 1.2 milyon takipçiye sahip olan İstanbullu Gelin’in youtube kanalında birçok video yeniden dizinin anılarını tazelemek isteyenlere sunuluyor.

Dün de meşhur kına gecesi paylaşıldı.Birçok izleyici için 3 sezon süren yapımın en güzel anlarıydı. En çok sevdikleri sahnenin paylaşılmasından mutlu olan takipçiler, diziyi de çok özlediklerini dile getirdiler.

Yurt dışındaki hayranlar da dizinin youtube kanalı üzerinden birçok sahnesini izleme fırsatı buluyor. Beğenilerini de yorumlara yansıtıyor. İşte o meşhur kına gecesi sahnesi: