Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ece Uslu da çareyi instagram’da buldu

Ece Uslu da çareyi instagram’da buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ece Uslu’dan instagram’da yeni karar… Birçok ünlü isim instagram hesapları üzerinden veya youtube kanallarından yaptıklar yayınlarla koronavirüs salgını sırasında hem bilgi veren hem de bilinçlendiren içerikler yayınlıyor. Bu isimlere her gün yeni birisi daha ekleniyor.

En son Sevgili Geçmiş dizisinde izlediğimiz Ece Uslu da bu isimler arasına katıldı. Oyuncu ilk kez instagram’da canlı yayın yapacağını belirterek aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Uslu, “Bugün saat 13:00’de çok değerli Dr. Serdar Savaş ile ilk canlı yayınım olacak. Koronavirüs ile hepimiz merak ettiği soruları soracağım kendisine” diyerek takipçilerini yayına davet etti.

Ece Uslu da çareyi instagram'da buldu 7

Ünlü isimler de hayatın içinde bir yerde durmaları gerektiğinin bilincinde. Bu yer bir dizi filmdeki rol de olabilir, sosyal medyada takipçilerine sunacakları yeni içerikler de olabilir.

Ancak koronavirüs salgını ile ortaya çıkan bir gerçek var ki, herkes evlerinden ne üretebiliyor ise üretmek durumunda yoksa yeni dünya düzenine alışmaları çok zor olacak.