Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi Burak Özçivit’e hayatının en önemli fırsatını sundu!

Kuruluş Osman dizisi Burak Özçivit’e hayatının en önemli fırsatını sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kuruluş Osman dizisinin Burak Özçivit’in yaşamında çok büyük bir yeri olacağı artık kesin… Nasıl Engin Altan Düzyatan için Diriliş Ertuğrul unutulmaz bir proje ise, Kuruluş Osman da aynı şekilde Burak Özçivit için unutulmaz bir iş…

Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği bulunan Burak Özçivit için, oğlu Karan’ın doğumuyla birlikte hayatında yeni bir dönem başladı. Kuruluş Osman dizisinin 2019-2020 sezonunda yayına başlaması ile birlikte de Özçivit, iş yaşamında bambaşka gerçeklerle karşılaştı.

Kuruluş Osman dizisi Burak Özçivit'e hayatının en önemli fırsatını sundu! 7

Hem özel hayatında hem de iş hayatında büyük bir yükseliş sergileyen Burak özçivit, başarılı performansıyla da Kuruluş Osman dizisini adeta omuzlarında taşıyor… Her geçen hafta artan performansı ile bu role ne kadar uygun olduğunu gösteren oyuncu, mütevazi kişiliği ve örnek aile yaşamıyla da adından söz ettiriyor.

Burak Özçivit’in ünlüler dünyasındaki farklı duruşu hayranlarını da etkilemekte. Sosyal medyada her paylaşımına yüz binlerce beğeni alan oyuncu, bir çok da iltifatla karşılaşıyor. Özçivit’in kariyer yükselişi sadece Türkiye’de daha da parlaması değil. Aynı zamanda yabancı hayranları da katlanarak artıyor.

İçinde bulunduğumuz bu dönemin en başarılı ve en kazançlı isimlerinden birisinin Burak Özçivit olduğu bir gerçek… Bunu sosyal medyada oyuncuya gösterilen ilgiden, Kuruluş Osman dizisinin elde ettiği reytinglerden görebilirsiniz.