Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın’ın hayatını değiştiren Kenan Doğulu konseri oldu!

Didem Balçın’ın hayatını değiştiren Kenan Doğulu konseri oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın, Mart ayında avukat Can Aydın ile nişanlanmıştı. Çiftin nasıl tanıştığı ortaya çıktı. Balçın, instagram hesabından tanışmalarının 1. yılı için bir mesaj yayınladı. 27 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Das Das’ta Kenan Doğulu’nun konserinde tanıştıklarını belirten Didem Balçın, aradan geçen bir yılın ardından Can Aydın ile evlilik yolunda büyük adım attı.

6 aylık birlikteliklerinin ardından Mart ayı içinde nişanlanan çiftin tanışma hikayesi de 27 Nisan 2019 tarihine gidiyor. Didem Balçın, tanışma hikayelerini şöyle anlattı: “Bir yıl önce bugün tam bir bahar akşamı.. Das Das’ta Kenan Doğulu konseri var. Ben yine oradayım tabii ki.. Tanıdık tanımadık herkesle sohbet ediyorum. Misafirler kalabalık. Arkadaşlarımın çoğu yanımda. İnstagrama bir foto yüklemişim olacaklardan habersiz. Altına da Psikoterapist Çağatay Öztürk’ten bir cümle yazmışım. “Aradığını bulmak İçin çok uzaklara gitme. Belki tam yanıbaşındadır “ diye… Konser başlamış kalabalık bir grup eğleniyoruz. Bir ara seninle merhabalaştık , tanıştık… Aylar sonra tekrar karşılaştığımızda bugün bunların olacağını ikimizde bilemezdik.”

Didem Balçın, hayatta bir şeyi çok fazla aramamak gerektiğini ve olacak güzel şeylerin bir gün olduğunu belirterek, biraz da kaderciliği öneriyor… Ünlü oyuncu, tanışmalarının 1. yılını aşağıdaki fotoğraf ile kutladı.

Balçın, “O yüzden çok takılmamak lazım. Çok aramamak.. Olacak güzel şeyler elbet olur. Doğru yer doğru zamanda. Tanışmamızın 1. Yılı şenliklerle kutlansın. Taaa içimizde bir yerde ve çok yakında daha fazlasıyla” diyerek de evliliğin yakın olduğunun sinyalini verdi.

Didem Balçın'ın hayatını değiştiren Kenan Doğulu konseri oldu! 7