Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde yeni oyuncu sürprizi!

Kuruluş Osman dizisinde yeni oyuncu sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın çekimlerine Riva’daki platoda devam ediliyor. Koronavirüs pandemisine rağmen sette çekimleri sürdüren ekip, gerekli sağlık önlemlerini alarak çalışıyor. Dizinin 24. bölümünde izleyiciler için bir sürpriz var.

3 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 24. yeni bölümde yeni bir oyuncu ekrandaki yerini alacak. Yeşim Ceren Bozoğlu, Kuruluş Osman dizisiyle birlikte yeniden setlere adım attı.

Kuruluş Osman dizisinde yeni oyuncu sürprizi! 7

Kalbimdeki Deniz dizisindeki Fikriye Yılmaz karakterinin ardından kısa bir süre Yüzleşme dizisinde rol alan oyuncu, son dönemde iyi bir dizi arayışı içindeydi.

Kuruluş Osman, Yeşim Ceren Bozoğlu ile iyi bir seçenek oldu. Dizinin 24. bölümünden yayınlanan yeni fragmanda ünlü oyuncu da boy gösteriyor.

İşte 24. bölümden yeni görüntüler:

Kuruluş Osman 24.bölümde neler yaşanacak?

Alişar tehlikesini ortadan kaldırıp Dündar’ın gerçekleri öğrenmesini sağlayan Osman Bey’in Bala Hatun’la düğünü için Kayı Obası’nda düğün toyu kuruluyor. Bizans’ın elinden kurtulan ve babası Yannis’in intikamını almak isteyen Sofia ve adamları ise düğün toyuna tuzak kuruyor.

Osman Bey ve Kayı Obası, Sofia’nın tuzağına karşı ne yapacak? Hazan Hatun’un gelişi obada dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Moğollara karşı mücadeleyi nasıl örgütleyecek? Osman Bey, Türkmen obalarından beklediği desteği alabilecek mi? Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine nasıl tepki verecek? Dündar tarafından Alişar’la evlendirilen Aygül’ün akıbeti ne olacak? Bu sorular çarşamba akşamı yanıt bulacak.