Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Zuhal Topal çocuk gibi sevinip, havaya zıpladı!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Zuhal Topal çocuk gibi sevinip, havaya zıpladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında gün geçmiyor ki, ilginç gelişmeler olmasın. Kimi zaman gelinler, kimi zaman kayınvalideler programı renklendiren, bazen de de izleyenleri sinir eden tavırlar tanıyor.

Zuhal Topal ile mümkün olduğunca programının ilk anlarını eğlenceli şekilde geçirmek istiyor. Yarışmacılarla yaptığı sohbetlerde neşeli yönünü sergileyen ünlü sunucu, bazen de izleyenleri bile şaşırtan hareketler yapıyor.

Zuhal Topal, 3 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan programının 413. bölümünde muzlu pasta olduğunu duyunca yerinden kalkıp çocuk gibi zıpladı.

Ünlü sunucu, yemeklerin değerlendirildiği bölümde ise kayınvalidelerin tavrına sinir olup, “Birileri bugün üzülecek, birileri bugün gerilecek, birileri bugün belki de bu masadan kalkıp gidecek” diye konuştu.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 3 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 413.bölümünden ilk görüntüleri ve Zuhal Topal’ın zıpladığı anları videodan izleyebilirsiniz.