Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine çok konuşulacak bir isim geliyor!

Kuruluş Osman dizisine çok konuşulacak bir isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, yeni sezonda hız kesmeden devam ediyor. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı dönem dizisi, Diriliş Ertuğrul’un devamı mahiyetinde çekilirken, yeni sezonun da dikkat çeken projeleri arasında ve yayınlandığı her bölümle de reytingin zirvesinde. Dizinin heyecanı gittikçe artarken, transfer haberleri de gelmekte.

Fenomen dizi Kuruluş Osman’ın kadrosuna yeni bir isim daha ekleniyor. Bu isim, daha önce dizilerden değil ancak bir sinema filmindeki performansıyla büyük dikkat çekmişti.

Mahsun Kırmızıgül’ün iddialı yapımlarından birisi olan Mucize filminde oynayan Mert Turak, Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından haberi duyurdu.

Mert Turak, Mucize filmindeki oyunculuğu ile herkesi şaşırtmış ve büyük dikkat çekmişti. Performansı ile izleyenleri hayran bırakan Turak, bu kez Kuruluş Osman dizisine geliyor.

Oyuncunun, Kuruluş Osman dizisinde de çok konuşulacak bir karaktere hayat vereceği ifade edilmekte. Daha önce başka dizilerde rol almış olsa da Mucize’deki rolü ile büyük kitleler tarafından tanındı oyuncu. Turak’ı televizyon izleyicileri de yakından tanımış olacak.

Kuruluş Osman dizisine çok konuşulacak bir isim geliyor! 8
Peki Mert Turak kimdir?

1980 İzmir doğumlu olan oyuncu, baba tarafından aslen Malatyalı, annesi Makedonya asıllıdır. Annesi vergi memuru, babası da öğretmendir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Mert Turak, sonrasında İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk dalında yüksek lisans yapmıştır.

Yılan Hikayesi, Gece Martıları, Cesur Kuşku, Size Baba Diyebilir Miyim?, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Maki, Komiser Nevzat, Şöhret Okulu, Hamileyim Hamile, Babalar ve Evlatlar, Beni Böyle Sev, Yeşil Deniz ve Mucize gibi yapımlarda rol alan Mert Turak, Mucize 2 Aşk adlı sinema filminde Aziz karakterine hayat vermişti. Mert Turak, 1.73 metre boyunda, 66 kilo ve Koç burcudur.

Kuruluş Osman dizisine çok konuşulacak bir isim geliyor! 9