Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisiyle ilgili büyük gerçek ortaya çıktı!

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili büyük gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman sadece bir dizi, tarihi bir belgesel gibi sanmayın! Kuruluş Osman’ı atv ekranında izleyen milyonlar var. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı yapımda birbirinden değerli oyuncular bulunuyor. Riva’da orman içinde büyük bir plato kuruldu. Kostümlerinden aksesuarlarına kadar her şeyin ince elenip sık dokunduğu bir proje bu.

Dizide Dündar Bey karakterine hayat veren Ragıp Savaş, Dizi TV programının sorularını yanıtladı. İzleyicilere bunu bir dizi olarak seyretmelerini, bir belgesel olmadığını, tarihte olmayan şeylerin de içine konabileceğini hatırlattı.

Ragıp Savaş, “Bu dizi tabii ki tarihten yola çıkarak çekiliyor. Ama bunun ismi dizi, bu bir drama. Tarihi birebir çekiyor olsaydık, dizi-drama olmazdı, o zaman da belgesel olurdu. Dolayısıyla olmayan şeyler, hayali şeyler, tarihte olmayan şeyler konabilir içerisine” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili büyük gerçek ortaya çıktı! 7

Ancak Savaş, tarihteki olaylardan da sapmamaya özen gösterildiğini de vurguladı. Oyuncu, şöyle konuştu: “Dizi olarak bunu izlemek lazım, dizi olarak bakmak lazım. Ama dizi olarak da tarihine, o döneme bu kadar sahip çıkan, saptırmadan, yanlış bir şey anlatmadan çekilen bir dizidir.”

İlerleyen günlerde dizideki heyecanın artarak devam edeceğini anlatan Ragıp Savaş, “Nefesiniz kesilecek, çünkü Osmanlı kurulacak. Daha neler var, neler yaşanacak. Artarak heyecan ilerleyecek, aynı zamanda çok büyük bir keyifle seyircimiz Kuruluş Osman’ı izlemeye devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Videodan Ragıp Savaş’ın röportajını bulabilirsiniz.