Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın ilk dizisi Kaçış için ilk yorum geldi! Durum pek parlak değil!

Disney Plus’ın ilk dizisi Kaçış için ilk yorum geldi! Durum pek parlak değil!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan ve bu yüzden başarılı aktör için büyük önem taşıyan Kaçış dizisi için geri sayım devam ediyor. 14 Haziran’da Disney Plus ekranında olacak Kaçış dizisinin dün akşam ilk gösterimi yapıldı. Dizi izleyicilerinden birinin yorum çok da olumlu değildi.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kaçış dizisinin izleyiciyle buluşmasına dört gün kaldı. Büyük ve iddialı tanıtımlarla büyük merak uyandıran dizi, Disney Plus’un ilk Türk içeriği. Dolayısıyla hem platform hem oyuncular hem de yapım ekibi için çok büyük önem taşıyor.

Kaçış dizisinin ilk bölümünün dün akşam ön gösterimi yapıldı. Ön gösterime dizinin oyuncularının yanı sıra ünlü isimler ve televizyon eleştirmeni gazeteciler de katıldı. Kaçış dizisine ilk yorum Bir gün gazetesi yazarı Tuğçe Madayanti Dizici’den geldi.

Disney Plus’ın ilk dizisi Kaçış için ilk yorum geldi! Durum pek parlak değil! 7

Dizici Twitter hesabında yaptığı yorumda Kaçış dizisinin ilk bölümüyle ilgili oldukça sert olan fikrini şöyle dile getirdi: “Dün Disney’in ilk orijinal yerli yapımının lansmanına gittik ve #kaçış’ın ilk bölümünü izledik. Öncelikle yeni bir başlangıç olduğundan ekipteki herkesin heyecanını umutlarını tahmin edebiliyorum ama doğru konuşmak da benim görevim. Çünkü izlediğim şeye hala inanamıyorum.

Dalga konusu olacak kadar feci olan #kaçış dizisine onay verildiğine göre ortada liyakatsizlik sorunu mu var? Veya ünlü isim, tanınmış kalem takıntısı mı? Ve #DisneyPlus’ın amacı istanbul merkezli olup Ortadoğu’ya çalışmak ve Türk dizi ünlülerinin fan pazarına güvenmekse yazık.”

Kaçış; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.