Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisiyle ışıldayan Miray Daner, ayakları yere sağlam basan bir kişilik sergiliyor

Kuş Uçuşu dizisiyle ışıldayan Miray Daner, ayakları yere sağlam basan bir kişilik sergiliyor

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle ekranlara gelen yetenekli oyuncu, Miray Daner, dijitalde de etkili yapımlarda rol aldı. BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler ve Boran Kuzum ile başrolü paylaşan oyuncu başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu.

Miray Daner, Netflix’de ise geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve çok ses getiren Kuş Uçuşu’nda da yine etkili bir performans sergiledi. Başarılı oyuncu, 2. sezonu da çekilecek olan Kuş Uçuşu için Kasım ayında yeniden sete girecek.  Miray Daner Kuş Uçusu’nda Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer alıyor.

L’officiel Dergisi Ekim ayı sayısına röportaj veren güzel oyuncu, Oğulcan Engin ile ilişkisi, özel ve iş hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyuncu; “Hayatta işim de dahil olmak üzere yaptığım her şeyde acele etmeden; geçtiğim her yolun, tanıdığım her insanın, katıldığım her yolculuğun tadını çıkarmak, keyif alabilmeyi sürdürebilmek ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum” dedi.

“Kişisel alanlara gerekli özen gösterirsen ilişkiler daha sağlıklı ilerliyor” ifadelerini kullanan başarılı oyuncu, “İlişki yaşadığın kişiyi değiştirmeye ya da kendi istediğin kalıba sokmaya çalıştığında ise denge bozuluyor. ‘O’ olduğu için ilişkiye başladığın insandan yeni bir kişi yaratma girişimi aşkın doğasına aykırı” şeklinde konuştu.

Kin tutmadığını ve sabırlı bir insan olduğunu belirten Miray Daner, “Kendini her haliyle seven güzel hisseden insanların filtreye ihtiyacı yok.  Kendime karşı dürüst davranırım, bazen fazlaca eleştiririm. Mesela eskiden çabuk öfkelenirdim, şimdi sakin bir yapıya sahibim. Kin tutmam, aceleci değilim ve çok sabırlıyım. Zamanı verimli programlayamıyorum, bu yüzden kendimi gün içinde sürekli bir yerlere koştururken buluyorum” açıklamasını yaptı.