Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner’in İsmail Demirci’ye takılması bitmedi!

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner’in İsmail Demirci’ye takılması bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi de Kuzey Yıldızı dizisi oldu. Haziran ayında yeniden izleyicilerle buluşan dizi, yaz aylarında reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle 29. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak ara verdi.

Yeni sezonda da kanalın en iddialı yapımlarından birisi olması beklenen Kuzey Yıldızı’nda Aslıhan Güner ile İsmail Demirci başrolde bulunuyor. İki ünlü oyuncunun enerjilerinin tutması ve uyumlarının da izleyiciler tarafından beğenilmesi, reytinglerin de yüksek gelmesini sağlamıştı.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, uzun süre ekrandan uzak kalan isimler olarak Kuzey Yıldızı dizisi sayesinde de yeniden geniş kitlelere hitap etme imkanı buldular.

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner'in İsmail Demirci'ye takılması bitmedi! 10

İki ünlü oyuncu, dizinin çekimlerine ara verilmesinin ardından ise fiziksel olarak değişim yaşadı. İmajlarını değiştiren iki isim de sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

Aslıhan Güner, “Pardon? Bakar mısınız?” notuyla son halini instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncu yine hayranlarını mest etti. Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, “Bakmamak mümkün mü sana” diyerek arkadaşına iltifat etti.

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner'in İsmail Demirci'ye takılması bitmedi! 11

İsmail Demirci ise eşi Hande Soral ile birlikte tatile çıktı. Oyuncu, imajını öyle radikal şekilde yeniledi ki, Kuzey Yıldızı dizisi hayranları bir hayli şaşırdı.

İsmail Demirci, tatilde gününü gün ediyor ve sezonun yorgunluğunu üzerinden atıyor.

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner'in İsmail Demirci'ye takılması bitmedi! 12

İsmail Demirci, köpeği Ceku ile tatil pozunu paylaştı ve “Biz yine tatile geldik” notunu bıraktı.

Aslihan Güner ise arkadaşına takılmadan edemedi: “İsmail bey yaşıyorsunuz bu hayatı.”

Kuzey Yıldızı bitti, Aslıhan Güner'in İsmail Demirci'ye takılması bitmedi! 13