Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi İspanya’da olay oldu! Özge Özpirinçci’nin büyük gururu!

Kadın dizisi İspanya’da olay oldu! Özge Özpirinçci’nin büyük gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atresmedia, Calinos Entertainment’ın distribütörlüğünü yaptığı, Fox Tv’de yayınlanan Kadın dizisinin yayın haklarını satın almıştır. Hatta bir grup İspanyol gazeteci de İstanbul’a gelerek dizinin oyuncuları ile sette buluşarak röportaj yapma imkanı elde etmişti.

Kadın dizisi, Şubat ayının başında Türkiye’de final yaparak veda etti. Ancak bu büyük macera, İspanya’nın en önemli kanallarından birisinde yeni başlıyor. Antena 3 kanalında yayınlanacak olan dizinin fragmanları sosyal medyayı kapladı. Mujer adıyla bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinin İspanya’da geniş bir kitle tarafından izlenmesi bekleniyor.

Özge Özpirinçci de İspanyol izleyiciler için instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Oyuncu, akıcı şekilde İspanyolca konuşması ile de dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncunun bu sözleri de sosyal medyada büyük yankı buldu. Birçok İspanyol izleyici, Özge Özpirinçci’nin mesajını kendi hesaplarında yayınlayarak teşekkür etti. Dünyada 65 ülkeye satılan Kadın dizisini toplamda 100 milyondan fazla kişinin izlediği tahmin ediliyor. İşte Özge Özpirinçci’nin gurur veren paylaşımı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

¡No puedo esperar a conocerte España! @antena3com #mujer

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi ()

Kadın dizisinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Hümeyra, Ayça Erturan, Ahu Yağtu, Gökçe Eyüboğlu, Ahmet Rıfat Şungar, Sahra Şaş ve Sinan Helvacı gibi birçok ünlü isim rol almıştı.

24 Ekim 2017 tarihinde başlayan dizi, 4 Şubat 2020’de final yaparak son buldu. 3 sezonda toplam 81 bölüm yayınlanan Kadın dizisi, reytinglerde de çok önemli başarılara imzasını attı.