Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin bir sorunu var

Kuzey Yıldızı dizisinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin bir sorunu var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisinin setinde çalışmaların 10 Ağustos tarihinde başlayacağını teyit etti. Geçtiğimiz günlerde zaten setin başlama tarihi basında yer almıştı. İlk sezonu büyük başarı ile tamamlanan dizinin ikinci sezonunun reytinglerde aynı başarıyı elde edip edemeyeceği de merak konusu oldu.

Haziran ayında yeniden yayınlanan dizinin 28. ve 29. bölümlerinin reytinglerin beklentilerin çok altında gelmişti.Bu nedenle de ekip ani bir karar ile çekimleri durdurdu ve tatile çıkıldı. Eşi Hande Soral ve ailesi ile güzel bir tatil dönemi geçiren İsmail Demirci, yeniden İstanbul’a döndü.

Sokakta kameralara yakalanan ikili, açıklamalarda bulundu. İsmali Demirci, “Biz 10 Ağustos’ta başlıyoruz. Biz zaten pandemi sürecinde de önlemlerimizi alarak çalıştık. Yine aynı şekilde 10 Ağustos’tan itibaren devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Kuzey Yıldızı dizi hayranları da 2. sezonu adeta iple çekiyor. Yıldız ve Kuzey karakterlerinin inatlaşmaları en son öpüşme faslı ile başka bir boyuta taşınmıştı. Her ne kadar başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, gerçek bir öpüşme sergilemese de, kamera açılarından dudaktan öpüştükleri hissiyatı verilmişti.Bu detay da sosyal medyada çokça konuşulmuştu.

Kuzey Yıldızı dizisinin 2. sezonunda daha fazla romantik sahnede yer alacak olan ikilinin, bu durumu nasıl kurtaracakları da merak konusu…