Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde beklenmedik gecikme!

Kuzey Yıldızı dizisinde beklenmedik gecikme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinin 2. sezonu merak ve heyecanla bekleniyor… Dizinin ekibi Mayıs ayının son haftalarda toplanarak çekimlere başlamıştı.İlk alınan bilgiler yaz boyunca devam edebileceği şeklindeydi.

Ancak Haziran ayında yayınlanan 2 bölümün reytingleri düşük gelince, ani bir karar ile Kuzey Yıldızı dizisi 29.bölümle birlikte sezon finali yaptı.Eğlenceli hikayesi ile Show TV’ye önemli katkılar yapan, Cumartesi akşamları için en çok izlenen yapımların başında gelen Kuzey Yıldızı, ikinci sezonuyla yeniden ekrana dönüş yapacak.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine henüz başlanmadı. Daha önce çekimlerin başlama tarihi 10 Ağustos olarak açıklanmıştı.

Ancak ekip bu tarihte Ordu’da buluşamadı ve çekim tarihi de 15 Ağustos’a ertelendi. Kuzey Yıldızı dizisinin yeni döneminde hikayenin de nereye gideceği merak konusu. En son Yıldız ile Kuzey karakterlerinin öpüşmesi ile aralarında bir aşka doğru mesaj verilmişti. Bu aşk gelişecek mi yoksa yine çatışma içinde sahneler mi gelecek, bu da henüz bilinmiyor.