Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci, Aslıhan Güner’den çok çekti!

Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci, Aslıhan Güner’den çok çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi Show TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicileri keyiflendirmeye devam ediyor. Ordu,Çambaşı Yaylası’nda çekimlerine devam edilen dizide zorlu kış şartları da kendisini gösteriyor. Oyuncuların büyük emek verdiği dizinin her bölümü de büyük bir izleyici kitlesi tarafından merak ve heyecanla takip ediliyor.

Dizide Yıldız ve Kuzey karakterlerinin sahnelerinde ise ayrı bir keyif var. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin birbirleri ile uyumlu halleri de dizinin artıları arasında. Yıldız karakterinin sıklıkla Kuzey sert davranması da dikkat çekiyor.

Kuzey Yıldızı 19. bölüm fragmanında izleyiciler Yıldız’ın Kuzey’e karşı hem sevgi hem tepki hem de aşk dolu hallerine bayıldı.

Yıldız’ın Kuzey’e attığı tokat ise herkese kahkahayı bastırdı. Sosyal medyada “İsmail Demirci, Aslıhan Güner’den ne çektin” diye yorumlar yapıldı.

Kuzey Yıldızı dizisinin 1 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümü bir hayli keyifli ve eğlenceli geçecek. İşte yeni bölüm fragmanı: