Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisindeki havuz sahnesinde İsmail Demirci zor anlar yaşadı!

Kuzey Yıldızı dizisindeki havuz sahnesinde İsmail Demirci zor anlar yaşadı!

tarafından ker_def

Kuzey Yıldızı dizisinin 12.bölümü 30 Kasım Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi başrolde buluşturan dizinin eğlenceli sahneleri izleyicileri bir hayli mutlu etti. Ekran başında mutlu anlar geçiren izleyiciler, birçok sahnede kahkahalar attı. Peki 12. bölümde neler yaşandı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dizide başarılı performansı ile gönülleri kazanan Aslıhan Güner’in sempatisi ve performansı beğeni topluyor. Özellikle Mollaoğulları’nı havuza attığı sahneye izleyiciler kahkahalarla güldü. Tabii ki bu sahnede bir hayli üşüyen oyuncular da aslında rol yapmıyordu.İsmail Demirci, instagram hesabından çok üşüdüğünü belirten paylaşım yapmıştı.

YILDIZ, ŞULE’NİN BOŞANMAK İSTEMEDİĞİNİ ÖĞRENDİ! Kuzey, Şule’nin boşanmak istemediğini Yıldız’a söylemeye gelen Gökçe’ye engel oldu. Çünkü Yıldız’ın bu gerçeği öğrenmesi Kuzey’e bir daha güvenmemesi anlamına gelecekti. Gökçe’nin konuşmaması için elinden geleni yapan ve başarı olan Kuzey, Sefer’i engelleyemedi. Şule’nin boşanmak istemediğini öğrenen Yıldız, öfkeden deliye döndü. Kuzey’in Yıldız’ın güvenini kazanmak için attığı tüm adımlar bir bir boşa çıktı. Pes etmeye niyeti olmayan Kuzey hasta olunca, Yıldız dayanamayıp yardım etti. Aşıkların arasına engel olan buz dağı erimeye başladı.

KUZEY VE YILDIZ’IN ARASI BOZULDU!

Kuzey ve Yıldız’ı ayırmak için elinden geleni yapan Şule, Yıldız’ın kapısını çaldı. Kuzey’in karşısında boşanma kağıdını Yıldız’a veren ve sözleriyle Yıldız’ı sinirlendiren Şule amacına ulaştı. Kimsenin beklemediği bir şey yapan Yıldız, işi zora soktu. Yıldız, sinirlerine hakim olamayıp boşanma kağıdını yırtınca, Şule boşanmaktan vazgeçti. Şule’nin oyununa gelen Yıldız, Kuzey’in sert tepkisiyle karşılaştı. Final sahnesinde Kuzey’in, “Sen beni istiyor musun, istemiyor musun?” sorusuna Yıldız’ın vereceği cevap merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nın 13. bölüm tanıtımı yayınlandı. Kuzey’in Yıldız’a rest çektiği, iki aşığın küstüğü tanıtımda Sefer ve Kuzey cerrah kılığına giriyor. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV’de ekrana geliyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!