Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinde de bir Müge Anlı var!

Benim Tatlı Yalanım dizisinde de bir Müge Anlı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yaz ekranında başladıktan sonra, kış sezonunda da ekranda varlığını sürdüren Benim Tatlı Yalanım dizisi, Star TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı’nın başrollerinde yer aldığı dizi, heyecanlı sahneleri ile izleyicileri ekran başına toplamayı başarıyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin reytingleri beklentilerin altında kalsa da yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine hitap etmekte. Dizinin 24. bölümü 30 Kasım Cumartesi akşamı yayınlandı. Reytinglerde ilk 10 program arasına görmesi önemli bir başarıydı. Ancak reyting rakamlarının hala düşük olduğu gerçeğinide hatırlatmak lazım.

Benim Tatlı Yalanım’ın 24. bölümü ile ilgili sosyal medyada ilginç yorumlar vardı.

Bir izleyici dizide Gonca Sarıyıldız’ın canlandırdığı Hande karakterine dikkat çekti.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde de bir Müge Anlı var! 7

“Bu Hande de Müge Anlı’yı geçti.Kimsenin bulamadıklarını önce o buluyor. Önce Suna’nın ailesini, sonra Suna’nın annesini, şimdi de Aylin’in annesini buldu” diye yazan izleyicinin mesajı gülümsetti.

Bölümü çok güzel bulan dizi takipçileri, Suna ve Nejat’tan Aylin’e gününü göstermesini bekliyor.

Bölümü ters köşe olarak nitelendiren izleyiciler, “Nejat çiçeklerle birlikte Aylin’e gidecek zannettim. Öyle olsaydı bir daha izlemezdim” diye yazdı.

Senaristi oyunu ile önce şaşıran sonra da mutlu olan Benim Tatlı Yalanım izleyicileri, “Sonunda senaristler ilk defa beni bu kadar şaşırttınız. Reytinglerin artmasını istiyorsanız 25.bölümü de güzel yapmalısınız” diye yazdı.

İşte Benim Tatlı Yalanım 24.bölümü: