Ana sayfa Sosyal Medya Ah Nerede dizisi ön yargıları kırdı, Nil Keser ile Oktay Çubuk’a bravo!

Ah Nerede dizisi ön yargıları kırdı, Nil Keser ile Oktay Çubuk’a bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ah Nerede isimli yeni Star TV dizisi, 1 Temmuz Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Yıllar önce aynı isimle çekilen ve usta oyuncular Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu’nu bir araya getiren filmin diziye dönüştürülmesine birçok kişi ilgiyle yaklaşmış ama bazı izleyiciler ise ön yargılı yorumlarda bulunmuştu.

Sosyal medyada Ah Nerede dizisinin yeni versiyonuna yönelik olarak ön yargılı mesajlar bir hayli fazlaydı. Ancak dizinin ilk bölümünü izleyen ve ön yargıları bulunan seyirciler, bu durumun hemen ortadan kalktığını belirtiyor.

Ah Nerede dizisi ön yargıları kırdı, Nil Keser ile Oktay Çubuk'a bravo! 8

Sosyal medyada Ah Nerede dizisinin ilk bölümü ile ilgili yapılan yorumlarda izleyenlerin genel olarak beğeni ifadeleri, dizi ekibini de çok memnun etti. “Diziye karşı önyargılıydım ama izledikten sonra çok sevdim” diye yorum bırakan izleyiciler, sosyal medyada olumlu görüşleriyle dikkatleri çekti.

Oktay Çubuk ile Nil Keser’in uyumuna bayıldıklarını belirten izleyiciler, bu iki genç oyuncunun başrol için seçilmesinin de çok akıllıca bir iş olduğu görüşünü savunuyor.

Bazı dizi hayranları sosyal medyada iki genç isim için hoş yorumlarda bulundu. Bir izleyici, “Oktay Çubuk ve Nil Keser’in uyumlarına bayıldım. Yan karakterler ise biraz zayıf kalmış sanki. Diziyi beğendim ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum” diye mesaj bıraktı.

Benzer düşüncede olan ve sosyal medya platformlarında yorumlarda bulunan dizi izleyicileri, Ah Nerede’nin beklediklerinden çok daha başarılı bir yapım olduğu görüşünü ortaya attı.

Zamanında milyonların büyük bir keyifle izlediği, hatta yıllar içinde birçok kez tekrarlarını da zevkle takip ettiği Ah Nerede filminin dizi versiyonu da daha ilk bölümü ile izleyicilerden geçer not alarak, ekran ömrüne olumlu yorumlarla başlamış oldu.

Ah Nerede dizisi ön yargıları kırdı, Nil Keser ile Oktay Çubuk'a bravo! 9

Ah Nerede dizisinin ilk bölümünün reytingleri ise beklentilerin çok altında gerçekleşti. Tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada yer alan dizi, AB’de ise günü onuncu sırada bitirdi. ABC1’de ise dokuzunculuk elde edildi. Dizinin gelecek bölümlerde izleyici sayısını artırması iyi bir sezon geçirmesi için önemli bir faktör olarak gözüküyor.

Dizinin İkinci bölümünün 8 Temmuz Cuma günü yayınlanacağını ve heyecanla bekleyen geniş bir izleyici topluluğu olduğunu hemen hatırlatalım.