Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’i özleyenler, Bayram’da bir sürprizle geliyor!

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’i özleyenler, Bayram’da bir sürprizle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde oynadığı Yıldız karakteriyle ekranların yeni gözdesi olan Aslıhan Güner, dizi çekimleri biter bitmez Ayvalık’a film çekimine koşmuştu.

Ünlü oyuncunun Balıkesir’in çeşitli bölgelerinde çekilen bir projede yer aldığı paylaşımlarından anlaşıldı ancak uzun süre ne olduğunu kimse anlayamamıştı.

Sonunda durum ortaya çıktı ve Aslıhan Güner’in TRT1 için çekilen “Hanımağa’nın Gelinleri’ isimli bir televizyon filminde rol aldığı öğrenildi.

Filmin çekimleri tamamlanmak üzere. Aslıhan Güner’i özleyen hayranları film için çok beklemeyecek. Kuran Bayramı’nın ilk günü film yayınlanacak.

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'i özleyenler, Bayram'da bir sürprizle geliyor! 12

Medya Fikir Kulübü tarafından gerçekleştirilen projenin yapımcılığını İbrahim Elma üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ali Ayyıldız oturuyor.

Aslıhan Güner’in kısa bir bayram tatili sonrasında 10 Ağustos’ta yeniden Ordu’ya dönerek Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerine başlayacağı da öğrenildi.

Hanımağa’nın Gelinleri filminde Aslıhan Güner ile birlikte Burak Serdar Şanal, Benian Dönmez, Sinan Çalışkanoğlu, Ferdi Sancar, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan ve Cezmi Baskın gibi birbirinden başarılı birçok oyuncular da rol alıyor.

Aslıhan Güner, film setinden sıksık yaptığı paylaşımlarına devam ediyor.

İşte son paylaşımı:

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'i özleyenler, Bayram'da bir sürprizle geliyor! 13 Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'i özleyenler, Bayram'da bir sürprizle geliyor! 14 Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'i özleyenler, Bayram'da bir sürprizle geliyor! 15 Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'i özleyenler, Bayram'da bir sürprizle geliyor! 16 Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'i özleyenler, Bayram'da bir sürprizle geliyor! 17

Filmin hikayesi:

Çanakkale’de geniş bir çiftliğe sahip olan Dilber Hanımağa bayramı çocuklarıyla bir arada geçirmek ister ama çocuklar işlerini bahane ederek gelmek istemezler, fakat kimsenin beklemediği bir gelişme olur.

Dilber’in bayram öncesi aniden rahatsızlanması çocuklarının apar topar çiftliğe gelmesini sağlar, ancak çocuklar beraberlerinde bazı sırlarını da getirirler. Dilber bu sırlarla yüzleşirken ailesini bir arada tutmak için çabalayacaktır. Hastalığı tehlikeli bir seviyeye gelen Dilber, kısa kalan ömrünün son anlarında hem ailesinin sorunlarıyla ilgilenecek hem de bu hastalığı herkesten saklayarak ailesinin güzel bir bayram geçirmesini sağlayacaktır. Kurban Bayramı’nda evlatlarıyla bir araya gelen Dilber, çocukları ile özlem giderir ama beklenmedik bir şekilde yeni gelin adayı ile tanışır.

Dilber, yeni gelin adayının arkeolog olmasından hoşlanmaz. Çiftlikten kovduğu eski çalışanları gibi onun da define avcısı olduğunu düşünür. Dilber’in bir yıldır baktığı Kınalı’nın kaybolması ile tüm aile bilinmedik bir maceraya sürüklenir. Tüm olumsuzluklara rağmen Dilber, ailesine bir arada olmanın önemini öğretmiş olur. Böylece bu bayram tüm aile için farklı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

“Hanımağa’nın Gelinleri” 31 Temmuz Cuma Kurban Bayramı’nın ilk günü saat 20.00’de TRT 1’de.