Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ve Şevval Sam birbirlerine jest yaptı, hayranları mest oldu!

Eda Ece ve Şevval Sam birbirlerine jest yaptı, hayranları mest oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- Fox TV’de Eylül ayında 4. sezonuyla ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisinin iki başarılı ve güzel oyuncusu, sosyal medyadan birbirlerine jest yaptılar.

Dizide Ender’i oynayan Şevval Sam ve Yıldız’ı oynayan Eda Ece, senaryo gereği başlarda birbirlerine düşman olsalar da yaşanan tuhaf durumlar onları da müttefik yapmıştı.

Şahika gibi büyük entrikaların sahibi bir isim karşısında güçlerini birleştiren Yıldız ve Ender’in maceraları heyecanla beklenirken, set dışında iyi arkadaş olan Eda Ece ve Şevval Sam, dostluklarını zaman zaman sosyal medya önünde de gösteriyorlar.

Instagram’ı etkin kullanan isimlerden birisi olan Eda Ece, yaptığı paylaşımlarla ne kendini ne de Yasak Elma’yı unutturmuyor. Sürekli diziden tiyolar verip izleyiciyi de meraklandıran oyuncu, son olarak Yıldız’ın gülümseyen bir fotoğrafını paylaştı.

Bir kaç saat içinde 140 bine yakın beğeni alan fotoğrafa Şevval Sam “Güzelliğe bak beeeee” sözleriyle yorum yaptı.

Sam’ın özel hayatında da görüştüğü ve her fırsatta hem oyunculuğunu hem insanlığını övdüğü Eda Ece de bu jeste kayıtsız kalmadı.

Çok beğendiğini söylemekten çekinmediği Şevval Sam’a Eda Ece’nin yanıtı da “Diyene bakalım” sözleriyle yanıt verdi.

İki oyuncunun birbirlerine bu övgü dolu yorumları, takipçilerini de mutlu etti. Gelen yorumlarda iki oyuncunun da güzelliklerine övgüler yapılmakta.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Eda Ece ve Şevval Sam birbirlerine jest yaptı, hayranları mest oldu! 7