Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin durdurulan çekimleri yeniden başladı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin durdurulan çekimleri yeniden başladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinde geçtiğimiz hafta bir korona şoku yaşanmıştı. Bir oyuncunun testinin pozitif çıkması sonucunda tüm oyuncular ve ekibe test yapılmış, ancak başka kimsede çıkmamıştı.

Fakat tedbir nedeniyle dizinin çekimlerine bir süre ara verilmişti. Gelen haberlere göre sette çekimler yeniden başladı. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları dizide Gökçe karakterini oynayan genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ta koronaya rastlanmıştı.

Yaşanan bu aksilik nedeniyle çekimlere bir hafta ara verildi. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide çekimlerin yeniden başladığını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdiği bilgiyle duyurdu.

Komedi tarzındaki dizinin setinde yaşanan panik sonrasında yapılan testlerde başka kimsede pozitif vakaya rastlanmaması nedeniyle herkesin yüreğine su serpildi ama bir süre de ara verildi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin durdurulan çekimleri yeniden başladı 7

Bu süreçte genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ın da karantinada dinlenmesinin ardından yeniden çekimler kaldığı yerden devam ediyor şimdi.

Daha önce Aşk 101, Yeni Hayat, Bay Yanlış, Gönül Dağı gibi kimi dizilerin setlerinde de benzer bir durum yaşanmış ve ekip ya da oyuncular arasında korona çıkmasıyla herkes kontrolden geçirilmişti.