Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde kara günler bitti, güneşli günler başladı!

Sen Çal Kapımı dizisinde kara günler bitti, güneşli günler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde hüzünlü günler sona eriyor, mutluluk ve güneşli günler diziye geri geliyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin son haftalarda üzerine çöken hüzün bulutları 19. bölümde dağılacak.

Serkan ve Eda arasındaki ayrılık son buluyor. İki aşık birbirlerine sevgilerini itiraf etme noktasına doğru ilerliyor. Serkan’ın “Sen bana aşık mısın?” sorusuna Eda’nın ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Dizide Eda ve Serkan ayrılığı hikayeye hem hüzün getirdi hem de reytinglerin düşmesine neden oldu. Uzun süren bu hüzünlü ve duygusal sahnelerin izleyicileri pek de memnun etmediği sosyal medya yorumlarına yansımıştı.

Bu haftadan itibaren ise dizide yine neşeli anların çoğaldığını Serkan ve Eda’nın hem eğlenceli hallerini hem de aşkın kokusunun diziye iyice sindiğini izlemeye başlayacaksınız.

Sen Çal Kapımı dizisinde haftalardır yaşanan reyting düşüşüne hikayedeki bu değişim bir çare olacak mı, bu sorunun yanıtı da merakla bekleniyor.

Ancak dizinin Çarşamba rekabetinde güçlü diziler karşısında zorlandığı ve izleyicilerinin büyük bir bölümünü kaybettiği bir gerçek. Bir başka gerçek ise, dizi hayranları Eda ve Serkan’ı hüzünlü değil neşeli anlarda ve aşklarını yaşadıkları sahnelerle görmek istiyor.

Senaryo grubunun da izleyicinin bu isteğini 19. yeni bölüm ile birlikte yanıt vereceğini fragmandan anlıyoruz. İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 19. bölümünden 2. fragman: