Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ve Kalk Gidelim aslında rakip değil, büyük bir misyona sahip!

Kuzey Yıldızı ve Kalk Gidelim aslında rakip değil, büyük bir misyona sahip!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ülkemizde köyden şehre yaşanan muazzam göç sonrasında şehirler kalabalıklaştı, köyler de bir o kadar tenhalaştı…Bir dönem şehir hayatı çok övüldü ve övülmeye de devam ediyor. Ancak köy yaşamını özendiren yapımlar da dikkat çekiyor…

Kalk Gidelim dizisi bu noktada uzun süredir ekranda ve en doğal ortamda çekilen dizilerden… TRT1 ekranında eğlenceli hikayesi ile göz dolduran Kalk Gidelim, aynı zamanda köy ortamında yaşamanın farklı ve güzel yanlarını da sergiliyor.

Hayvan dostu, doğa dostu çizgisi ile TRT1’de 3 sezondur başarılı işler yapan Kalk Gidelim, aynı zamanda izleyicilere köy yaşamını da özendiren bir yapıya sahip… Benzer bir dizi de Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı…

Karadeniz’in yaylalarının muhteşem doğası içinde çekilen dizi, Ordu Çambaşı Yaylasından adeta hayat fışkırıyor… Yayla ortamının renkli ortamının yanı sıra eğlenceli hikayesiyle de izleyenleri ekran başına toplayan Kuzey Yıldızı, aynı Kalk Gidelim gibi köy yaşamını özendirmesi ile dikkatleri çekiyor.

Kuzey Yıldızı ve Kalk Gidelim aslında rakip değil, büyük bir misyona sahip! 7

Şehirleşmede doyuma ulaşılması, artık imkanı olan birçok kişinin daha sakin kasaba ve köyleri tercih etmeye başladığı bir dönemde Kalk Gidelim ve Kuzey Yıldızı dizileri büyük bir misyon da yüklenmiş durumda.

Her iki yapım da Cumartesi akşamları yayınlanıyor. Asılında birbirlerine rakip gibiler ama öyle değil. İki dizide de verilen mesaj kasaba ve köylere olan ilgiyi artırıyor, birçok kişiyi de teşvik ediyor. Bu da ortak bir misyonu sahiplendiklerini gösteriyor.