Ana sayfa Sinema Kuzey Yıldızı’nın asi kızı Aslıhan Güner, hayranlarına sürprizi çok önce vermişti, şimdi ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı’nın asi kızı Aslıhan Güner, hayranlarına sürprizi çok önce vermişti, şimdi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de iki sezon yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile başrolde yer alıyordu Aslıhan Güner. Kariyerinde büyük bir çıkış yakaladığı bir yapım oldu bu dizi. Oyuncu, dizideki Yıldız karakteri ile çok sevildi. Karadeniz kadını Yıldız olarak başarılı performansı ile izleyiciden övgü dolu yorumlar aldı, hayran sayısını büyüttü.

Çekimleri Ordu’da yapılan dizide iki sezon boyunca rol alan oyuncu, saçlarını da Yıldız karakteri için kızıla boyattı. İzleyenleri onu bu saçla ve yeni imajıyla çok sevdi. Ancak dizi bittikten sonra kendi doğal saç rengine dönen oyuncu, ekrana da bir sonraki sezon Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisiyle geldi. Fakat dizinin reytingleri düşük gelince 5. bölümde final yaptı.

Kuzey Yıldızı'nın asi kızı Aslıhan Güner, hayranlarına sürprizi çok önce vermişti, şimdi ortaya çıktı! 8

2003 yılında En İyi Arkadaşım isimli diziyle ilk kez ekranlara gelen Aslıhan Güner için Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi meslek hayatında bambaşka bir yerde duruyor. Oyuncu, bu dizinin ardından bir süredir ekranda yok. Hayranları onun yeniden ekrana dönmesini merakla bekliyor.

Sosyal medyadan takipçileri için sık sık paylaşımlar yapan oyuncu, Haziran ayında bir paylaşımı ile dikkat çekmişti. “Benim yine karnımda kelebekler sanki” mesajını paylaşması, yeni bir dizi sürprizi olarak yorumlanmıştı.

 

Kuzey Yıldızı'nın asi kızı Aslıhan Güner, hayranlarına sürprizi çok önce vermişti, şimdi ortaya çıktı! 9

Fakat aradan geçen yaklaşık bir ayın ardından Aslıhan Güner’in bir dizide değil, bir sinema filminde oynayacağı öğrenildi. Oyuncunun, şu sıralar Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde rol alan Tamer Levent ile yaz döneminde bir filmde rol alacağı öğrenildi. Aslıhan Güner’i yine komedide görmek isteyenleri sevindirecek gelişme, sosyal medyada da konuşulmaya başlandı.

İsmi Tek olan sinema filminin farklı bir teknikle çekileceği ifade edilmekte. Filmde Tamer Levent, Profesör Doktor Adem Tek karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan filmde,  tek bir kişi üzerinden anlatılan bir hikaye ve geçmişe dönüşlerde ise bazı isimler yer alıyor.

Aslıhan Güner hayranlarına yeni bir sürprize hazırlanıyor! 58

Aslıhan Güner de ana karakter Adem Tek’in vefat eden eşi Doç. Dr. Canan Güler Tek’i canlandırmakta. Filmin çekimlerinden fotoğraflar da medya ile paylaşıldı. Maşukiye’deki fotoğraf çekimlerine katılan Aslıhan Güner görüntüsü ile değil fotoğrafları ve sesiyle projede yer alacak. Bunun için de filmin setinde 1 gün geçiren oyuncu, Tamer Levent ile de bir araya gelerek filmde yer alacak fotoğraf çekimlerine katıldı.

Hikayesini Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Medyastil Film’in üstlendi.

Aslıhan Güner hayranlarına yeni bir sürprize hazırlanıyor! 59

Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan, şehirden uzağa yerleşen ve insanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran “Profesör Doktor Adem Tek” karakterine hayat veriyor.