Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, Netflix’ten gelen jeste böyle yanıt verdi…

Birce Akalay, Netflix’ten gelen jeste böyle yanıt verdi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, şu sıralar rol aldığı Netflix’in iki dizisi nedeniyle gündemden düşmüyor. Oyunculuğu ile her iki dizide de başarılı bir performans sergileyen Birce Akalay, en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi son dönemde.

Her ne kadar uzun zamandır ekranda olmasa da geçtiğimiz yıl çekilen Mezarlık ve Kuş Uçuşu isimli iki dizisi iki hafta arayla yayınlanan oyuncu, Netflix’in Top 10 listesinde dizilerin ilk sıralarda yer almasıyla gündemin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor.

Haftalardır listenin ilk sırasından inmeyen Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri, platformun büyük dikkat çeken yapımları oldu. Hikayeleri ve oyunculukları ile konuşulan iki dizinin de 2. sezonlarının çekilip çekilmeyeceği şimdiden merak konusu.

Birce Akalay’ın her iki dizide de rol alıyor olması ve bambaşka karakterlere hayat verirken ortaya koyduğu performans, izleyenler tarafından övgüyle karşılanıyor. Akalay’ın iki dizide de başrol kadın oyuncu olarak yer alışı ve her iki dizinin de başarısı sonrasında Netflix, oyuncuya güzel bir jest yaptı…

Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerindeki sahneleri arka arkaya montajlanarak getirilen ve oyunculuk performansına övgüler dizen cümlelerle Youtube’da yayınlanan video binlerce kişi tarafından izlendi.

Netflix’in “Tek bir gerçek var o da #BirceAkalay canlandırdığı her karakteri yaşıyor, yaşatıyor. #KuşUçuşu #Mezarlık” açıklaması ile Youtube kanalına yüklediği videoyu Birce Akalay da instagram sayfasından paylaştı.

 

Birce Akalay, Netflix'ten gelen jeste böyle yanıt verdi... 8

Akalay, Netflix Türkiye’nin Youtube sayfasını da etiketleyerek “Kalbimi çalıyorsunuz yine, çok teşekkür ederim” notuyla karşılık verdi bu jeste. Oyuncu ayrıca, 3 Mart’ta yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinin Netflix’in Top 10 listesinde hala 3 numarada olduğunu gösteren bir başka görseli de paylaşarak teşekkür etti…

Birce Akalay, Netflix'ten gelen jeste böyle yanıt verdi... 9