Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzey Yıldızı’nın güzeli Aslıhan Güner’in üstsüz hali tartışma yarattı!

Kuzey Yıldızı’nın güzeli Aslıhan Güner’in üstsüz hali tartışma yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuzey Yıldızı dizisi ilk sezonu ile büyük başarı kazandı.29 bölüm yayınlanan dizinin Haziran ayında sezon arası vermesinin ardından ekip tatile çıktı. 2.sezonda da merakla beklenen dizide Yıldız karakterine hayat veren Aslıhan Güner’in tatil görüntüleri ise sosyal medyada tartışma yarattı.

Mert Kılıç ile evli olan ünlü oyuncu, sezonun stresini Bodrum tatilinde atmaya çalışıyor. Oyuncu arkadaşları ile birlikte kız kıza tatil yapıyor. Torba’da kameralara yakalanan ünlü oyuncunun bir ara üstsüz güneşlenmesi de görüntülere yansıdı ve magazin basınında paylaşıldı.

Yüz üstü yatarak saatlerce güneşlenen oyuncunun hayranları bu hallerini eleştirdi ve olumsuzluk içeren yorumlarda bulundu. Herkesin içinde bu tür bir hareketi iyi bulmadıklarını belirtenler oldu ama karşı çıkan ve bunun normal olduğunu yazanlar da oldu.

Kuzey Yıldızı'nın güzeli Aslıhan Güner'in üstsüz hali tartışma yarattı! 7

Aslıhan Güner’in görüntüleri sosyal medyada hayranları arasında tartışma yaşanmasına sebep oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları da magazin basınının izinsiz şekilde bu görüntüleri çekip, paylaşmasının yanlış olduğu değerlendirmesi yaptı.

Aldığı kilolarla da karantina döneminde kendisine pek dikkat etmediği görülen oyuncu ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor.