Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ını unutun! Aslıhan Güner, Defne ile çok şaşırtacak!

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ını unutun! Aslıhan Güner, Defne ile çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’nin sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı’nda oynamaya başladığında ilk önce onu tanımakta zorlandı izleyiciler.

Saçlarını kızıl renge boyatan Aslıhan Güner’in mavi gözleri daha da açığa çıkmıştı. Karadenizli hırçın kız Yıldız’ı hem Aslıhan Güner hem de izleyici çok sevdi. İsmail Demirci ile birlikte ekran uyumu yakalayan Güner, şimdilerde yayladan Balıkesir’e indi ve yeni bir proje için çalışıyor.

Çekimleri bitmek üzere olan ve Balıkesir Ayvalık, Sarımsaklı, Cunda gibi yerlerde çekilen Hanımağanın Gelinleri filmi için Aslıhan Güner, bambaşka bir karaktere büründü.

Oyuncunun kızıl saçlarına dokunulmadı ama giyimi, tarzı ve karakteriyle bambaşka bir kişi ortaya çıktı.

TRT ekranları için çekilen filmin bayramın ilk günü yayınlanacak olması Aslıhan Güner hayranlarını da heyecanlandırıyor. Zira bir süredir Karadenizli Yıldız olarak benimsedikleri Güner’i yeni karakteriyle görmek istiyorlar.

Hanımağanın Gelinleri filmi, Kurban bayramının ilk günü olan 31 Temmuz Cuma saat 20:00’de ekranda olacak.

Sadece Aslıhan Güner’in hayranları değil, kendisi de çok heyecanlı. Filmde Defne isimli bir arkeoloğu oynayan Aslıhan Güner, tarzıyla da dikkat çekecek.

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ını unutun! Aslıhan Güner, Defne ile çok şaşırtacak! 9

Ünlü oyuncu, yaptığı instagram paylaşımında yeni karakteri için şunları söyledi:

“İçimden yeni bir ben. Kısa süreli tanıştık “Defne” ile. Elbette çok sevdim. Güzel bir yolculuk oldu birlikte. Alman bir annenin ve Türk bir babanın arkeolog kızı Defne’yi bakalım sevecek misiniz? Bayramın ilk günü 31 Temmuz saat:20.00 ‘da @trt1 ‘de buluşuyoruz”

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ını unutun! Aslıhan Güner, Defne ile çok şaşırtacak! 10

Yapımcılığını İbrahim Elma’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Ali Ayyıldız’ın bulunduğu filmin kadrosunda Burak Serdar Şanal izleyicilerle buluşacak. Kadroda ayrıca; Benian Dönmez, Cezmi Baskın, Ferdi Sancar, Sinan Çalışkanoğlu, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan gibi isimler de bulunuyor.

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ını unutun! Aslıhan Güner, Defne ile çok şaşırtacak! 11