Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti!

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Sosyal medyadan rahatsız eden, terbiye sınırlarını aşan ve hadsizce eleştiren pek çok mesajla karşı karşıya kalan ünlü isimler, zaman zaman kendi hesaplarından bu kişileri ifşa etmek durumunda kalıyorlar.

Göz önünde olan insanlar olarak bu tür mesajlara ister istemez maruz kalan isimlere yapılan yorumlar, bazen sınırları zorlayan içeriklerle dolu oluyor.

Ünlü isimler, zamanla bu tür mesajlara yorumsuz kalmayı, bazen yaptıkları paylaşımları yorumlara kapatmayı ya da gelen bu tür yorumları ifşa etmeyi seçiyorlar.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından Balıkesir’e giden ve sağlık problemleri nedeniyle bir süredir dinlenen oyuncu, sakin, huzurlu, doğayla iç içe bir hayat sürmeye ve bazen de hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Şehir yaşamından uzakta olan Aslıhan Gürbüz, her ne kadar daha sade bir hayatı seçse de kimi takipçilerinin tuhaf yorumlarından kurtulamıyor!

Gürbüz, kendisine gelen iki farklı mesajı yayınlayarak iki ayrı düşünce yapısını ortaya koydu ve bu konudaki düşüncelerini de takipçileriyle paylaştı.

Oyuncuyu hem saygısız cümlelerle eleştiren hem de takip eden kişiyi Aslıhan Gürbüz engelledi. Yazdığı mesajı da takipçileriyle paylaşarak “Yorumsuz, cahilliğinden ve zihniyetinden tiksindiklerime örnek ve ibret olsun” notunu düştü.

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti! 12

Gürbüz, iki yorum arasındaki zihniyet farkını anlatabilmek adına bir başka takipçisinin nazik sözleriyle kendisini kahveye davet ettiği mesajı da böyle yayınladı:

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti! 13

Ünlü oyuncu, daha sonra bu paylaşımları üzerine şu yorumu yaparak düşüncesini ve duygularını ifade etti:

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti! 14

Bir sokak köpeğine elleriyle çeşmeden su içirirken çekilen bir fotoğrafını da paylaşan Aslıhan Gürbüz, “Bizi sevgi kurtaracak” diyerek insanların birbirlerine, hayata, doğaya saygılı ve uyumlu olduğu bir yaşamı kucakladığını anlatıp “”Şifanız sevgi olsun, dünya kötüye de gitse o içinize bahşedilen sevgiden vazgeçmeyin. Sizden farklı olana da sevginiz yetmez ise saygı yedeğinizi çıkarın emi!” sözleriyle cümlelerini tamamlıyor.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı ve yorumu:

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti! 15

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti! 16

Aslıhan Gürbüz, tiksindiren mesajı böyle ifşa etti! 17