Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi her bölümüyle nefes kesiyor! Dila vuruldu, kendini Kuzgun için feda etti!

Kuzgun dizisi her bölümüyle nefes kesiyor! Dila vuruldu, kendini Kuzgun için feda etti!

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de 8. bölümü yayınlanan Kuzgun dizisinin final sahnesinde Dila, evi basan silahlı kişiler tarafından vuruldu.

Bora’nın organize ettiği ve Dila, Şermin ve kızı dışındaki herkesi gözden çıkardığı olayda, bahçede kahvaltı yaparken eve Kumru’nun da gelmesiyle birlikte bir anda evi adamlar bastı.

Televizyongazetesi/Detay

O sırada Şermin, Bora’dan aldığı bilgi sonucu kızını da alıp bir bahaneyle yukarı çıkmıştı.

Evi basan adamlar ortalığa kurşun yağdırırken Kuzgun önce Kumru’yu korumaya çalıştı. Dila ise ne yapacağını bilemez bir şekilde ortada kalakaldı. Kimse Dila’ya ateş etmiyordu ancak bir kurşun gelip onu buldu.

Adamlar yaptıkları hatayı farkedince kaçtılar. Dila ise Kuzgun’un kollarında bayıldı.

Behram Adıvar’ın isteğiyle evlenen Kuzgun ve Dila, birbirlerine sürekli rest çekip dursalar da birbirlerine karşı hisleri de her geçen gün kuvvetleniyor.

İkilinin gerçek bir evlilik yaptıklarını ispatlamak için yapılan düğüne Bora’nın Meryem, Kumru ve Kartal’ı da çağırtmasıyla Kuzgun’un ailesi de en zayıf noktası olarak ortaya çıktı.

Kuzgun dizisi her bölümüyle nefes kesiyor! Dila vuruldu, kendini Kuzgun için feda etti! 7

Adıvar’ın masasında oturan adamların düğünde edindikleri bu bilgi, Kuzgun’u da endişelendiriyor.

Dila ise bir yandan Organize İşler Bürosu Amiri Kudret’e çalışırken, bir yandan da evliliğinin gerçek görünmesi için bir düğün yapmayı bile kabul etti.

Tüm bu gelişmelerin sonunda Şermin, Bora ve Ali haricinde herkes, gerçekten evlendiklerini sanıyor.

Bu aşamada devreye giren Terzi ise, evliliklerinin gerçek bir evlilik olması gerektiği vurgusunu yaparak birbirlerinin sevdiklerini korumaları için başka çareleri olmadıklarını söyledi.

Dila ve Kuzgun yaşananlarla uğraşırken olan silahlı saldırı ise olayı başka bir boyuta taşıyacak. Zira Dila, Kuzgun’a bir şey olmasın diye kurşunların önüne kendini attı.

O anda Derviş’in söylediği sözler Dila’nın aklından geçiyordu. Derviş, “Bir kurşun atıldığında ilk kim kimin önüne geçerse onun zaafı odur” demişti.

Bu durumda Kuzgun’un en büyük zaafının kardeşleri, Dila’nın ise Kuzgun olduğu ortaya çıktı.

Yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizinin her bölümde izleyenleri şaşırtan hikayesi, yeni bölümde de sürecek gibi görünüyor.

işte Dila’nın vurulduğu o anlar: