Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinin jeneriğini izleyen, bir kez daha izledi! Sezona müthiş başlangıç!

Kuzgun dizisinin jeneriğini izleyen, bir kez daha izledi! Sezona müthiş başlangıç!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları ve Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisi, 17. bölümüyle yeni sezona bu akşam giriş yaptı.

Ferman Koruoğlu karakteriyle diziye Onur Saylak’ın katılması, izleyenleri heyecanlandırırken, yeni sezonun ilk bölümü, jeneriğiyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Sosyal medyada pek çok izleyici jeneriği çok beğendiklerini belirten yorumlar yazmaya başladılar.

Onur Saylak’ın da yer aldığı yeni jenerik, büyük beğeni toplarken, Toygar Işıklı’nın müziği de çok beğenildi.

İşte gelen yorumlardan bazıları:

Kuzgun dizisinin jeneriğini izleyen, bir kez daha izledi! Sezona müthiş başlangıç! 9

Kuzgun dizisinin jeneriğini izleyen, bir kez daha izledi! Sezona müthiş başlangıç! 10

Kuzgun dizisinin jeneriğini izleyen, bir kez daha izledi! Sezona müthiş başlangıç! 11

İşte o jenerik:

Geçtiğimiz sezon beklenen reytingleri alamasa da kanalın vazgeçmediği dizi, yeni hikayelerin ve sürpriz isimlerin katılmasıyla bambaşka bir şekle dönüştü.

Sezonun son bölümünde dedesi Behram Adıvar’ı öldüren Kuzgun, Dila’nın karşısında kendisini vurmasının ardından büyük şok yaşamıştı.

Yeni sezon ilk bölümde bu olay sonrasında yaşananlar ortaya çıktı. Kuzgun’un kardeşi Kumru’nun olayları detaylarıyla yazdığı anlarda Kuzgun’un Dila’yı kucaklayıp hastaneye götürmeye çalıştığı, ancak o sırada polislerin gelip onu tutukladığı anlaşıldı.

Dila kurtulmuş ancak Kuzgun’un kendisini bulamayacağı bir yere saklanmıştı. Kuzgun, bir yıldır Dila’ya ulaşmaya çalışıyordu. O ise Ferman Koruoğlu’na sığınmıştı.

Bu arada Dila ve Kuzgun boşandılar. Kuzgun, Dila’nın avukatının telefonundan bir şekilde Dila’nın kaldığı yeri buldu ama onu bulamadı. Karşısına Ferman’ın çıkmasıyla da büyük bir şok yaşadı.

Kuzgun dizisi, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Jeneriğiyle izleyiciyi yeni sezonunda yakalamayı başaran dizi, bakalım ilerleyen bölümlerde de aynı etkiyi yaratabilecek mi?

İşte dizinin yeni bölüm ilk sahnesi: