Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinin yıldızlarından ateş gibi yakan pozlar!

Kuzgun dizisinin yıldızlarından ateş gibi yakan pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzgun dizisinin 2. sezonu 18 Eylül Çarşamba günü izleyicilerle Star TV ekranında saat 20.00’de buluşacak. Hem oyuncular hem dizi ekibi hem de izleyiciler heyecanlı… Yeni sezon bambaşka geliyor… Hele ki kadroya katılan Onur Saylak’ın Ferman karakteri her şeyi alt üst edecek… Kuzgun’u, ilk sezonunda izlemeyenler çok üzülecek.

Yeni sezonda daha büyük kitleye hitap etmesi beklenen Kuzgun için Barış Arduç ile Burcu Biricik’in özel çekimleri de adeta ateş gibi yakıyor.

Biricik, instagram hesabından bu pozları paylaştı. “Kuzgun son 3 gün mü” diye yazan Biricik ateş ve bomba emojileriyle de dizinin iddiasını sergiledi.

Kuzgun dizisinin yıldızlarından ateş gibi yakan pozlar! 10

Kuzgun dizisine yeni katılan isimlerden Nilperi Şahinkaya da ateş emojisi ile yanıt vererek, aynı heyecanı yaşadığını sergiledi.

Kuzgun dizisinin hayranları da heyecanla 3 gün sonra başlayacak olan 2. sezona kilitlendi.

Kuzgun dizisinin yıldızlarından ateş gibi yakan pozlar! 11

Kuzgun ve Dila nasıl bir yöne savrulacak? Ferman ile Kuzgun savaşı nasıl ilerleyecek? Dila, neden Kuzgun’a sırtını dönüyor?

Bu sorular yanıt bekliyor… Heyecanlı bir sezon öncesinde Burcu Biricik de Barış Arduç ile özel çekimlerden pozlarını paylaşarak heyecanı artırdı.

Kuzgun dizisinin yıldızlarından ateş gibi yakan pozlar! 12

Dizinin afişi de yayınlandı.Afişte Ferman karakteri ile katılan Onur Saylak da bulunuyor.

Barış Arduç, Burcu Biricik,Hatice Aslan, Caner Şahin ve Ahsen Eroğlu gibi başarılı oyunculardan oluşan dizi, kadrosuna yeni sezon için 3 büyük isim, Onur Saylak, Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya’yı da katarak yepyeni, aşk dolu, dinamik hikayesiyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin 2. sezonunun dünyasının kurulmasında imzası olan Ali Bilgin’in yanı sıra yönetmen koltuğunda Fikret Kadıoğlu ve Murat Aksu’nun yer aldığı ‘Kuzgun’, 18 Eylül’de Star TV’de başlıyor.

İşte 2. sezon afişi:

Kuzgun dizisinin yıldızlarından ateş gibi yakan pozlar! 13