Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun hayranları heyecanlı ama bir de Burcu Biricik’in heyecanını görün!

Kuzgun hayranları heyecanlı ama bir de Burcu Biricik’in heyecanını görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle geçtiğimiz sezon buluşan Kuzgun dizisi, kendisini iyi anlatamadığı bir başlangıç yapmıştı.Burcu Biricik, Barış Arduç ikilisinin başarılı performansı ve hikayenin de farklılığı reyting olarak geri dönmemişti.  Ancak 2. sezon her şey bambaşka olacak.Diziye yeni katılan Ferman karakteri ile biriikte hikaye daha da ilginçleşecek.

Ferman’a hayat veren Onur Saylak’ın yanı sıra Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal da yeni sezonda dizinin yeni karakterlerine hayat verecek.

Dila karakteri ise herkesi şaşırtmaya geliyor. Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya başarısından sonra Burcu Biricik, bir o kadar hatırlanacak bir karakteri daha avucunun içinde buldu. Dila, yeni sezonda Kuzgun ile Ferman arasında kalacak. Burcu Biricik ise yine oyunculuğu ile adeta ekranda döktürecek.

Bunun ilk izlerini fragmanlarda görebilirsiniz. Biricik, instagram hesabından Kuzgun dizisinin 18 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 2. sezon ilk bölümünden görüntüleri paylaştı.

“Hadi 18 Eylül olsun” diye yazan Biricik, Kuzgun dizisi hayranlarından bile heyecanla 2. sezonun başlamasını bekliyor.

Dizinin takipçileri de heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyor. Dila’nın bir işler çevirdiğini düşenen Kuzgun takipçileri, yeni sezonun bambaşka olacağı izlenimini aldıklarını yorumlara yansıtmakta.

İşte Burcu Biricik’in paylaşımı:

Hadi 18 Eylül olsuuunnn ? #kuzgun haftaya görüşmek üzere ??