Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun izleyicileri gözlerine inanamadı! Bu gördüklerimiz gerçek mi?

Kuzgun izleyicileri gözlerine inanamadı! Bu gördüklerimiz gerçek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon reytinglerinin düşük olması nedeniyle sıkıntılar yaşayan Kuzgun, 2. sezonuna çok iyi hazırlandı.Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren dizi, hikayesindeki değişiklikler ile de daha ilgi çekici olacak.

Onur Saylak,Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal’ın katıldığı dizi, güçlü kadrosuyla ve ilgi çekici hikayesi ile dikkat çekmişti.

Ancak dizi izleyicileri pek da saramamıştı. 2. sezonda bu eksikliği giderip izleyicileri ekran başına oturtmayı amaçlayan Kuzgun dizisinde büyük hazırlık yapıldı.

Onur Saylak, dizinin en etkili karakterlerinden birisi olarak geldi. Adeta bir kurtarıcı edasıyla…

2. sezon fragmanında da Saylak’ın gelişine gönderme yapılıyor.

Peki Kuzgun izleyicileri ne düşünüyor?

Öncelikle 2.sezon fragmanı bir hayli beğeni topladı.Burcu Biricik’in canlandırdığı Dila 1. sezon finalinde intihar etmişti. Ölmemiş olması Kuzgun hayranlarını çok mutlu etti. Ferman karakterine hayat verecek olan Onur Saylak’ın transferi de çok olumlu karşılandı.

Bir izleyici, “Yeni sezon bomba gibi geliyor” diye yazmakta.

Bir başka dizi hayranı, “Tanıtım efsane olmuş.Resmen yeniden geliyoruz demişler. Geliyor gönlümün efendisi” yorumunu yaptı.

Dizinin ilk sezonunu çok beğenenler, 2. sezonun da aynı şekilde güçlü hikaye ile ilerlemesi gerektiği fikrinde…

“Çok bekledik ama değecek bu sezon, tüm ekibin eline sağlık” diye yazan bir dizi hayranı, birçok Kuzgun hayranının da düşüncelerine tercüman oldu.

İşte Kuzgun 2. sezon fragmanı:

Yeni isimlerin yanı sıra; Barış Arduç, Burcu Biricik, Hatice Aslan, Settar Tanrıöğen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Levent Ülgen gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Kuzgun dizisi Eylül ayında iyi bir başlangıç ile yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor.