Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun’un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı

Kuzgun’un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı

tarafından ker_def

İzleyicileri soru işaretleriyle bıraktığı nefes kesici sezon finaliyle kısa bir mola veren Ay Yapım imzalı ‘Kuzgun’, yeni sezon için geri sayıma başladı.

Birkaç gün içinde sete çıkacak dizinin oyuncuları ve kadroya yeni katılan Onur Saylak, okuma provasında bir araya geldi.

Saylak’ın provalardaki ciddiyeti hemen dikkat çekti.Oyuncu Çarpışma dizisindeki Veli Cevher’den sonra yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kuzgun'un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı 11

Provalardan fotoğraflar da basın ile paylaşıldı. Sakal ve bıyıkları bir hayli uzamış olan Barış Arduç yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti. Arduç’un biraz kilo almış olduğu da görüldü.

Kuzgun'un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı 12

Ay Yapım imzalı, Çarşamba akşamları Star’da ekranlara gelen ‘Kuzgun’ dizisinin oyuncuları, tatilin ardından okuma provasında bir araya geldi.

Burcu Biricik’in neşesi ve enerjisi herkesi mutlu etti.

Kuzgun'un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı 13

Dizinin 2. sezonunun dünyasının kurulmasında imzası olan Ali Bilgin’in de katıldığı provada Barış Arduç, Burcu Biricik, Hatice Aslan, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu başta olmak üzere tüm oyuncular birbirleriyle hasret giderdi.

Kuzgun'un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı 14

Dizinin kilit karakterlerinden olacak Ferman’a hayat veren Onur Saylak da okuma esnasında ekibe katıldı. Hem okuma provası öncesi hem de sırasında esprili halleriyle keyifli anlar yaşayan ekip, provanın sonunda birlikte pasta kesti.

Birkaç gün sonra sete çıkarak yeni bölümün çekimlerine başlayacak olan ‘Kuzgun’, Eylül ayında Star’da izleyicileriyle buluşacak.

Kuzgun'un provasında Barış Arduç imajıyla şaşırttı, Onur Saylak da oradaydı 15