Ana sayfa Dizi Haberleri Lale Devri dizisinden kalan kavga tatlıya bağlandı, Tolgahan Sayışman büyük itiraf yaptı!

Lale Devri dizisinden kalan kavga tatlıya bağlandı, Tolgahan Sayışman büyük itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Best Model Of Turkey yarışması ile gündeme gelen, ardından Güney Kore’deki güzellik yarışmasında birincilik elde ederek dünyaya adını duyuran Tolgahan Sayışman, 2006 yılından bu yana da oyuncu olarak sektörde yer alıyor.

Elveda Rumeli dizisindeki Mustafa karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, Yer Gök Aşk dizisindeki başarısının ardından da Lale Devri dizisinde de popülerliğinin zirvesine çıkmıştı.

Çınar Ilgaz karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman, 2010-2014 yılları arasında uzun süre ekranda kalan dizi ile akıllara da yazıldı. Blu TV’de yayınlanan 40 isimli programın konuğu olan oyuncu, Lale Devri dizisinin çekildiği dönem ile ilgili konuştu.

4 sezon süren ve 135 bölüm süren projenin tamamında yer alan oyuncu, aynı seti paylaştığı ünlü oyuncu Hatice Aslan ile büyük bir polemik yaşamıştı.

Lale Devri dizisinden kalan kavga tatlıya bağlandı, Tolgahan Sayışman büyük itiraf yaptı! 63

40 isimli programda Tolgahan Sayışman’a bu polemik soruldu. O dönemde Hatice Aslan, rol arkadaşının kendisini iterek darp ettiğini ve öfke kontrolünün olmadığını açıklamıştı. O dönemde tartışmayı doğrulayan ancak itme ile darp iddiasını yalanlayan oyuncu, yıllar sonra bu konuyla ilgili yeniden gündeme geldi.

Tolgahan Sayışman bu soruya şu yanıtı verdi: “O dönemi gerçekten kafamdan sildiğim için açıklamaları bile hatırlamıyorum. Biz konuyu tatlıya bağladık. Ancak geçenlerde Hatice Hanım çok doğru bir şekilde konuyu ifade etti. Onun üstüne benim burada konuşmam doğru olmaz. Bence orada kalsın. Orada tatsız bir dönem yaşandı ve o tatsız dönemi biz tatlıya bağladık ve unutalım diyen bir insanım ben. Orada kalsın.”

Tolgahan Sayışman, öfke kontrolü olmadığına yönelik eleştiriyi de yanıtladı. Espriler yaparak soruyu yanıtlayan oyuncu, “Yaş ile beraber biraz daha öfke kontrolüm var. Eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım. Onu itiraf edebilirim” dedi.

Hatice Aslan’ın yıllar önce rol arkadaşına yönelik olarak öfke kontrolü olmadığı eleştirisinin doğru olduğu bu sözlerle anlaşılırken, yaş ilerledikçe Tolgahan Sayışman da bu konuda kendisini geliştirdiğini ifade etmiş oldu.

Hatice Aslan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olduğunda bu konuyla ilgili soruyu şöyle yanıtlamıştı:

“Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan’ın. Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. ‘İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz’ dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil.”