Ana sayfa Sosyal Medya Latin Amerika’daki Cansu Dere hayranlarının yardım kampanyası Dere’yi mest etti!

Latin Amerika’daki Cansu Dere hayranlarının yardım kampanyası Dere’yi mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, yeni sezonda Ferhat ile Şirin isimli dizide başrolde. Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar ile birlikte yer aldığı dizinin fragmanlarının yayınlanmıştı.

Takipçileri de yeni sezonda ekranda olacağı için Cansu Dere’ye güçlü bir destek vermekte.

Latin Amerika’da ise bambaşka bir durum yaşanıyor. Şili, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Ekvator, Peru, Uruguay’daki Cansu Dere hayranları bir araya geldi ve iyilik projesi yaptı. Birçok Cansu Dere hayranı yiyecek ve bağış toplamak üzere çaba harcadı. Sonunda da ihtiyacı olan çocuklara dağıtılmak için hem yiyecekler hem de farklı bağışlar sahiplerine dağıtıldı. Tüm bunlar Cansu Dere fanları tarafından 2019 yılının Nisan ve Eylül aylarında yapıldı.

Cansu Dere projenin görüntülerini instagram hesabından paylaştı ve hayranlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Türkçe olarak “Beğeniyi ve sevgiyi değere dönüştürme başarılarına hayran kaldım” ifadesini kullanan Cansu Dere, İngilizce mesajında ise “Hayranlık ve sevgiyi büyük bir değere dönüştürme şeklinize gerçekten saygı duyuyorum ve değer veriyorum. Beni çok mutlu ettin, Şili, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Ekvator, Peru, Uruguay” diye yazdı.

İşte o görüntüler:

 

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Ferhat ile Şirin yakında ekranda olacak. Ancak yayın tarihi henüz netleşmedi.