Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 7. bölüm fragmanı yayınlandı!

Leke 7. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Leke dizisi 7.bölümüyle 28 Mayıs Salı akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer’in başrollerinde yer aldığı Leke dizisinin 7. bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz. Fragmanda önemli detaylar var. Yasemin yaşadıkları tartışma sırasında yanlışlıkla Arda’yı iter. Yere başını sertçe vuran Arda bilincini kaybeder. Yasemin onu uyandırmaya çalışsa da başarılı olamaz. Büyük bir korkuya kapılan Yasemin o sırada Birkan’ı görür. Birkan için bu bir fırsattır çünkü bu sayede zor durumda olan Yasemin’i kendine bağlayabilecektir. Yasemin bunları yaşarken Cem de gerçeklerin peşine düşmüştür. Serpil ile görüşmeye gider. Gerçekleri öğrenmeye kararlıdır.

Yasemin büyük bir çıkmazın içindedir ve Birkan genç kıza son hamlesini yapar. Yasemin ne yapacak? Arda’ya ne oldu? Bu soruların yanıtlarını önümüzdeki hafta öğrenebileceksiniz.

Leke dizisi 6. bölümde neler yaşanmıştı?

Yasemin ve Cem karşılaştıkları tüm engellere rağmen aşklarını doyasıya yaşıyor! Müziğin gücü ile aşklarının gücünü birleştiren Yasemin ve Cem hiç olmadıkları kadar mutludur. Başlarına gelen bütün o kötü olaylar bir araya geldiklerinde silinip gider. Cem, büyük aşkı Yasemin’e şarkı söyler. Yasemin’in ise aşık olduğu adama baktıkça ayakları yerden kesilir.

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Yıldız Tunç
Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu
Müzik: Cem Yıldız
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Ayşe Çamur
Sanat Yönetmeni: Aytaç Çınaroğlu
Görüntü Yönetmeni: Emin Çakır

Oyuncular : Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahhattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Önder, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı, Ali Savaşçı