Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisinde Yasemin için kurulan hain tuzaklar ortaya çıkıyor! Cem, çoktan abayı yaktı!

Leke dizisinde Yasemin için kurulan hain tuzaklar ortaya çıkıyor! Cem, çoktan abayı yaktı!

tarafından zk zk

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen’in oynadıkları Leke dizisinin 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. 23 Nisan Salı akşamı yayın saati öne çekilerek 19:45 olan dizinin yeni bölümünde Yasemin’in arkasından yeni planlar oluşmaya başlıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Cem, için için Yasemin’e karşı aşk beslemeye başlarken, tehlikeli bir tutulma da polis olan ve Serpil ile birlikte kirli işler çeviren Birkan’dan gelecek. Birkan’ın, Yasemin’e için için aşık olmaya başladığı, yeni tanıtımda da görülmekte. Serpil Yasemin üzerinde hain planlar kurmaya çalışırken, Birkan engel olmak isteyecek.

Bu çember içinde Yasemin her şeyden habersiz kardeşinin tedavisini yaptıramamaktan ve onu yurttan alamamaktan dolayı büyük bir üzüntü yaşıyor.

İlk bölümüyle reytinglerde bekleneni veremeyen Leke dizisi, Total’de 10. sırada yer almıştı. İkinci bölümde alacağı reyting merak konusu.

Leke dizisinde Yasemin için kurulan hain tuzaklar ortaya çıkıyor! Cem, çoktan abayı yaktı! 7

2. bölüm özeti şöyle:

Yasemin kendini kirli bir oyunun içinde buluyor!

Yasemin suçu olmadığı halde kendini hapishanede bulur. Şirin yüzünden yaşadığı olaylar artık hayatını farklı bir yöne kaydırmıştır. Durumdan haberdar olan Serpil ve Birkan kendince planlar yapar. Yasemin’i kendileri için çalıştırmak isterler. Birkan’ın ise Yasemin için farklı düşünceleri vardır. Bu yüzden onu serbest bırakacağını söyler. Yasemin ise ne olduğunu anlayamamıştır. Ancak Yasemin için farklı planları olan hayat onu Cem ile karşı karşıya getirmekte kararlıdır. Cem, hiç beklemediği bir anda genç kızı görür.

Öte yandan Cem, ailesi ve iş hayatı cephesinde de işler karışır. Mehmet, Cem’i saf dışı bırakıp onun yerine geçme düşüncesindedir. Cem’in ise bundan daha büyük dertleri vardır. O da tıpkı Yasemin gibi, kardeşini kötülüklerden korumak ister. Arda’yı geri dönmesi için ikna etmeye çalışır.

Yasemin ne yapacak?

Leke yeni bölümüyle 23 Nisan Salı 19.45’te Kanal D’de!