Ana sayfa TV Programları Lezzet Akademisi 13. bölümde sürpriz jürisi Mert Fırat

Lezzet Akademisi 13. bölümde sürpriz jürisi Mert Fırat

tarafından ker_def

Şef adayları son viraja giriyor…

Hem yarıştıran hem öğreten Lezzet Akademisi bu hafta en iyi şef adayını seçiyor. Moderatörlüğünü Sedef İybar’ın üstlendiği yarışmanın, jüri koltuğunda Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna oturuyor.

EN İYİ ŞEF ADAYI KİM OLACAK?

Final bölümüyle adından söz ettirecek Lezzet Akademisi’nde, yarışmanın galibi kim olacak? Cansu, Furkan ve Eray, yaşanan final heyecanını avantaja çevirebilecek mi? Hata kabul etmeyen final bölümünde yaşanan gerginlik gittikçe artıyor. Zorlu menülerin üstesinden gelerek adını finale yazdıran yarışmacılar, bu bölümde kendi menülerini hazırlayacak. En başarılı tabaklarını hazırlayan yarışmacılar, fenomen şeflerden nasıl yorumlar alacak?

İkinci etapta yarışmacılara gelen büyük sürpriz! Geçmiş bölümlerde yarışmaya veda eden üç eski yarışmacı, finale kalan Cansu, Furkan ve Eray için geliyor…

Başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan üçüncü etapta Cansu, Furkan ve Eray birincilik için ter döküyor! Yarışmanın sonunda kazananı belirleyecek olan puanlama turunda kimler kaç puan alacak? Zorlu rekabetin ve heyecan dolu serüvenin kazananı hangi yarışmacı olacak?

Finalin Konuk Jürisi Mert Fırat!

Lezzet Akademisi’nin final bölümünün konuk jürisi yakışıklı oyuncu Mert Fırat! Final heyecanını sıcak sohbetiyle dağıtan oyuncu, yarışmacılardan yardımını esirgemiyor. Mutfakta epey başarılı olan Mert Fırat, eşi İdil Fırat ile hazırladıkları yemekleri anlatıyor. Rekabete tanık olan oyuncu gelen tabaklar karşısında ne yorumlarda bulunacak? Yarışmanın galibini belirleyecek puanlama turunda ünlü oyuncu, kimlere kaç puan verecek?

Ünlü Gurme Mehmet Yaşin Lezzet Akademisi’ne Konuk Oluyor!

Lezzet Akademisi’nin diğer konuk jürisi ünlü gurme Mehmet Yaşin! Yarışmacıların tabaklarını tek tek yorumlayan Mehmet Yaşin, kimlerin lezzet ve sunumlarını beğenecek? Gelen tabaklara yaptıkları yorumlarla beraber kimlere kaç puan verecek?

Lezzetli yemekler için tavsiyeler ve tüyolar Mehmet Yaşin’den…

Lezzet Akademisi Pazar günü saat 16.15’te Show TV’de!