Ana sayfa TV Programları Lezzet Akademisi yarışması 4. bölümünün konuğu Ersin Korkut!

Lezzet Akademisi yarışması 4. bölümünün konuğu Ersin Korkut!

tarafından ker_def

Lezzet Akademisi yarışmasının 4. bölümü 3 Mart Pazar günü izleyicilerle buluşacak. Programın yeni bölümünün konuklarından birisi de ünlü oyuncu Ersin Korkut Olacak.

Geleceğin şeflerini, yetiştirirken yarıştıran Lezzet Akademisi’nde rekabet had safhada! Yarışmaya yeni katılacak Çağıl Emirli yarışmaya ve yarışmacı arkadaşlarına uyum sağlayabilecek mi?

Sedef İybar moderatörlüğünde, Berfin Erdoğan’ın koçluğunda 4. Bölüme gelinen yarışmada heyecan gitgide artıyor.

ERSİN KORKUT HANGİ YARIŞMACININ SARMASINI BEĞENECEK?

Her yemeği, malzeme seçiminden tabaklarda sunulmasına kadar her aşamayı titizlikle takip eden jüri ekibi Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna, bu hafta Türk mutfağının baş tacı yaprak sarmayı notlayacak. Bu hafta, fenomen şeflerin jüri masasının konukları ise Ersin Korkut ve Muhterem Çukadar.

MUHTEREM ÇUKADAR’DAN YAPRAK SARMASININ TÜM İNCELİKLERİ!

Yarışmacıların bu haftaki görevi, üç aşamalı süre sonunda eserlerini sunuma hazırlamış olmak. Bu süre kısıtlamasıyla kimin doğru mücadele edip başarılı olacağı ise merak konusu!

Hijyen konusunda baştan beri sıkıntı çeken Eray’ın eldivenle çalışması hakkındaki olumsuz fikirleri değiştirebilecek mi?

Sarma sarmanın inceliklerini öğrenmek isteyen herkes ekran başına! 30 yıllık mutfak ustası Muhterem Çukadar yaprak sarmanın, seçmenin, temizlemenin tüm inceliklerini Pazar günü 16.15’te Show tv’de yayınlanan Lezzet Akademisi’ne anlatıyor.

Lezzet Akademisi Pazar günü saat 16.15’te dördüncü bölümüyle Show TV’de!