Ana sayfa Güncel Haberler Libido meselesi Can Yaman’a çok şey kaybettirdi!

Libido meselesi Can Yaman’a çok şey kaybettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Enis Arıkan, Can Yaman’ın ‘libidolu ve libidosuz’ oyuncu ayırımı yaptığı açıklamalarından sonra üst üste göndermeler yapıyor. İnstagram hesabından önce Deniz Cengiz ile fotoğrafını paylaşıp “Libidolu Deniz Cengiz” notunu düşen Arıkan, sonra da kedisi ile libido muhabbeti yapmış ve bu durum ile dalgasını geçmişti.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının sorularını da yanıtlayan Enis Arıkan, “O arkadaş taş atmış, ben ne hakla birisine taş atabilirim. O arkadaş atmış, biz de onunla ilgili geyik yaptık” diyerek sosyal medya paylaşımlarına açıklama getirdi.

Arıkan, oyuncular arasında uyumun çok önemli olduğunu ancak Can Yaman’ın bunu libido olarak dile getirmesinin hatalı olduğunu anlattı.

Enis Arıkan, “Bunu libido olarak dile getirirsen o taşı yersin tabii ki. Ya da ayıp olur diyelim. Ben insanlara çok takılmam, çok kusur aramam. Arıyorsa da hakkıdır. Herkes herkes ile iyi anlaşarak diye bir şey yok. Ben iyi anlaşıyorum, nedenini bilmiyorum. Libidosuna takılmıyorum” dedi.

Arıkan’ın yanı sıra Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Tuba Ünsal gibi isimlerin eleştirilerine maruz kalan Can Yaman’ın özellikle Türkiye’deki kariyerinin de çok yeterli olmadığı düşüncesi de sosyal medyada öne çıkartılıyor.Her ne kadar yurt dışında ciddi ve büyük bir adım atmış olsa da Can Yaman’ın Hürriyet röportajının ona çok şey kaybettirdiği de gün yüzüne çıktı.

Enis Arıkan’ın sözlerini videodan izleyebilirsiniz: