Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz Ezel dizisinin Mert’i Kemal Uçar’ın ilkokul yıllarına ait paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!..

Unutulmaz Ezel dizisinin Mert’i Kemal Uçar’ın ilkokul yıllarına ait paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türk dizi tarihinin unutulmazları arasına giren Ezel dizisinde canlandırdığı ‘Mert Uçar’ karakteri ile akıllara yazılan oyuncu Kemal Uçar, uzun yıllardır ekranda yer alıyor. Arka Sokaklar dizisiyle oyunculuğa başlayan Uçar, Ezel dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncudan nostaljik bir paylaşım geldi. İlkokul yıllarından bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan oyuncu fotoğrafın altına duygusal bir de yazı kaleme aldı.

Kemal Uçar gönderisine, “Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırık, alnımın sağ üst tarafı yaralıydı. Düğmemi koparmıştım… Önlüğüm lekeli, önümdeki defter, kalem ve abaküs bana ait değil. Hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum. En önemlisi bütün bunlar pek de umrumda değil.

Ama ne zaman bu fotoğrafa baksam, ‘Bu çocuğu daha fazla mutlu edebilirdim’ diyerek düşünmekten kendimi alamıyorum. Geçenlerde Eda Abat ‘Onu mutlu edecek zamanın hala var’ dedi. Umarım öyledir…” ifadelerini not düştü.

Unutulmaz Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'ın ilkokul yıllarına ait paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!.. 7

Oyuncunun fotoğrafına hayranları tarafından övgü dolu pek çok yorum yapıldı.  Yedi Güzel Adam dizisindeki ‘Nuri’ karakterinin yanı sıra, Gençliğim Eyvah dizisindeki ‘Veysi’ ile dikkatleri çeken oyuncu,  TRT1’de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinde ‘Şehzade Ahmed Nuri’ olarak izleyici karşısına çıktı.

Kemal Uçar en son Bir Zamanlar Kıbrıs adlı TRT1 dizisinde 7 bölüm süresince Cumhuriyet döneminin ilk hava harp şehidi olan ‘Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel’i canlandırdı.