Ana sayfa Sosyal Medya Magazin gündemini sarsan Hilal Altınbilek 1 ay sonra dönüş yaptı!

Magazin gündemini sarsan Hilal Altınbilek 1 ay sonra dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, 1 aydan daha uzun süredir instagram hesabından paylaşım yapmıyordu.

Miray Daner ve Kubilay Aka’nın ayrılmasının nedeni olarak gösterilen, Aka ile samimi pozlar verdiği ve bu durumu Miray Daner’in öğrenmesi ile ilişkilerinin sona erdiği iddialarına konu edilen Hilal Altınbilek, uzun süre sonra kendini hayranlarına gösterdi.

Altınbilek’in önceki gün Kubilay Aka – Miray Daner ayrılığı ile ilgili sorularda bir hayli gerildiği gözükmüştü.Ünlü oyuncu bu iddiaları da doğrulamamış ve sorulardan bir hayli bunalmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon canlandırdığı Züleyha karakteri ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, sosyal medya da şu aralar pek de aktif değil.

16 Temmuz tarihinde annesi ile pozunu paylaştıktan sonra, bugün yeni bir paylaşım yapan Hilal Altınbilek, 1 ayı geçen sürede instagram hesabından paylaşım yapmamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları dizinin ne zaman başlayacağını ve Yılmaz ile yeniden sevgili olup olmayacağını sordu.

Kimi hayranları güzelliği üzerine göndermeler yaptı.

Takipçilerinin pek de Miray Daner – Kubilay Aka konusuyla ilgilenmediği yorumlarda görülmekte… Tek tük eleştiriler var ama genel olarak Hilal Altınbilek’e iltifatlar çoğunlukta…

İşte Altınbilek’in son paylaşımı:

#mykonosvibes ?❤️

Magazin gündemini sarsan Hilal Altınbilek 1 ay sonra dönüş yaptı! 7