Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay hayranlarını şok edecek hamle! Son Nefesime Kadar izleyicileri çok üzülecek!

Nurgül Yeşilçay hayranlarını şok edecek hamle! Son Nefesime Kadar izleyicileri çok üzülecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Pastel Film imzalı Son Nefesime Kadar dizisi; başrollerde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban gibi başarılı isimleri bir araya getirdi. Dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyor.

BBC’de yayınlanan Happy Valley isimli dizisinden ülkemize uyarlanan Son Nefesime Kadar, kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor. Nurgül Yeşilçay kadın polis Mihri’yi canlandırırken, kötü adam rolündeyse genç oyuncu Emre Bey var.

Nurgül Yeşilçay hayranlarını şok edecek hamle! Son Nefesime Kadar izleyicileri çok üzülecek! 8
Aslında ilk duyurulduğunda özellikle Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay hayranlarını heyecanlandıran dizide pek de işler yolunda gitmiyor. Reytinglerde istenilen çıkışı yapmayan dizi için TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre final kararı alındı bile. Hatice Meryem‘in uyarladığı, Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönettiği dizinin 5. Bölümüyle birlikte ekranlara veda etmesi planlanıyor.

Reytingleri düşük olsa güçlü bir konuya ve kadroya sahip Son Nefesime Kadar dizisine yönelik yapılan sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında dizinin meraklıların da oldukça fazla olduğunu söylemek mümkün. Fakat yayınlandığı Çarşamba günü Survivor, Kuruluş Osman, Sadakatsiz Oğlum, Emanet gibi pek çok dişli rakip bulunuyor.

Nurgül Yeşilçay hayranlarını şok edecek hamle! Son Nefesime Kadar izleyicileri çok üzülecek! 9

Anlaşılan dizi final yapsın ya da yapmasın bu işten en yararlı çıkan dizinin parlayan yıldızı kötü karakter Ejder’i canlandıran Emre Bey olacak. Çünkü Emre Bey, yayınlanan dört bölüme rağmen dizide gösterdiği performansıyla herkesten tam not alıyor.