Ana sayfa Dizi İzle Mahir ile Cihan tefeciye tuzak kuruyor – Bir Litre Gözyaşı 7. Bölüm

Mahir ile Cihan tefeciye tuzak kuruyor – Bir Litre Gözyaşı 7. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 7. bölümü Kanal D ekranında izleyicilerle 18 Kasım Pazar akşamı buluştu. Cihan’ın babasının tefeci derdini anneannesine çözdürdüğü bölümde duygu dolu anlar da yaşandı. Cihan, ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirdi. Mahir ile Cihan’ın gülümseten sahneleri ekrana geldi. Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin ve Sanem Çelik’in başrollerinde yer aldığı dizinin 7. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 7. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı 7. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

Oyuncular:
Sanem Çelik
Miray Daner
Tolga Tekin
Mert Yazıcıoğlu
Mehmet Aykaç
Melis Hacic
Polat Bilgin
Helin Kandemir
Nur Berfin Çiroğlu
Görkem Mete Demir
Revna Çolak
Erdal Bilingen
Goncagül Sunar