Ana sayfa Dizi Haberleri İclal Aydın’dan Ege’nin Hamsisi’ne veda mesajı

İclal Aydın’dan Ege’nin Hamsisi’ne veda mesajı

tarafından ker_def

Trt1’in sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi, bu akşam ekrana gelecek olan 23. bölümüyle birlikte final yaparak izleyicilerine veda edecek.

Dizide rol alan ünlü isimlerden İclal Aydın, bir veda mesajı paylaştı.

Instagram hesabından bir video yayınlayan İclal Aydın, duygularını mesaj olarak da paylaştı.

İşte İclal Aydın’ın o mesajı ve videosu:

“Haziran’da diziyi çekmek için evden ayrılacağımız sabah bahçedeki manolya ağacının altına oturmuş nedenini bilmediğim bir biçimde epey ağlamıştım. Arkadaşım Müjde’yi aramış vedalaşmıştım sonra. İçime doğmuştu belki bir daha dönmeyeceğim… ?Haziran’la Kasım arası her sabah bu yollardan gidip geldim işe. Buraları, Ege’yi çok sevdim?? 2018 büyük güzellikler getirdi bana. ❤️ Bunların bedelleri de oldu elbette.Biliyor musunuz çok dışa dönük görünsem de çok içime atarım ben. ? İçimdekileri şimdi roman, senaryo, masal yapma vakti… ?? Bu yılın bana getirdiği ve götürdüğü her şey için teşekkür ederim, şükrederim Allah’ım. Yaşadıklarımızın sonu ne olursa olsun bizi iyiliğe ve sevgiye; yaşanan mutlu günlerin anısına bağlı, sevgiyle anılacak ve anabilecek kadar güçlü insanlar kıl inşallah? Gecenin en karanlık anı sabahın başladığı yermiş. ? Hepimiz kendi sınavlarımızda yol alacağız yine.. Sağlıkla, saygıyla, mutlulukla, bereketle ve elbette sevgiyle gel 2019?? 2018 #üçkızkardeş ‘in yılıydı. Umarım gördüğüm güzelliklerin üzerine yenilerini katabilmek nasip olur. Şimdiden mutlu yıllar hepinize.”

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Haziran’da diziyi çekmek için evden ayrılacağımız sabah bahçedeki manolya ağacının altına oturmuş nedenini bilmediğim bir biçimde epey ağlamıştım. Arkadaşım Müjde’yi aramış vedalaşmıştım sonra. İçime doğmuştu belki bir daha dönmeyeceğim… ?Haziran’la Kasım arası her sabah bu yollardan gidip geldim işe. Buraları, Ege’yi çok sevdim?? 2018 büyük güzellikler getirdi bana. ❤️ Bunların bedelleri de oldu elbette.Biliyor musunuz çok dışa dönük görünsem de çok içime atarım ben. ? İçimdekileri şimdi roman, senaryo, masal yapma vakti… ?? Bu yılın bana getirdiği ve götürdüğü her şey için teşekkür ederim, şükrederim Allah’ım. Yaşadıklarımızın sonu ne olursa olsun bizi iyiliğe ve sevgiye; yaşanan mutlu günlerin anısına bağlı, sevgiyle anılacak ve anabilecek kadar güçlü insanlar kıl inşallah? Gecenin en karanlık anı sabahın başladığı yermiş. ? Hepimiz kendi sınavlarımızda yol alacağız yine.. Sağlıkla, saygıyla, mutlulukla, bereketle ve elbette sevgiyle gel 2019?? 2018 #üçkızkardeş ‘in yılıydı. Umarım gördüğüm güzelliklerin üzerine yenilerini katabilmek nasip olur. Şimdiden mutlu yıllar hepinize?

İclal Aydın (@iclalaydin)'in paylaştığı bir gönderi ()