Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisi fragmanında izleyicileri rahatsız eden detay!

Mahkum dizisi fragmanında izleyicileri rahatsız eden detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Belki Mahkum dizisi için güçlü sözler söylemek için birçok kişiye gören erken olabilir. Ancak Fox TV’nin yeni dizisinin sosyal medyadaki karşılığını görünce büyük konuşmamak da elde değil.. Perşembe gibi çok etkili dizilerin olduğu bir günün birincisi olmayı başarmak her dizinin yapabileceği bir şey değil.

Innocent Defendant isimli Güney Kore yapımından uyarlanan Mahkum dizisinin ilk 4 bölümü o kadar başarılı oldu ki, dizi hayranları yeni bölümler öncesi büyük bir merak içinde. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin çok güçlü bir hikayesi var.

Savcı Fırat Bulut’un eşini ve kızını öldürmekle suçlanması, üzerine oynanan büyük oyunları çözme çabası ve İsmail Hacıoğlu’nun da hem Barış hem de Savaş isimli iki zıt karakteri harika canlandırması Mahkum dizisinin ilk dikkat çeken detayları oldu.

Dizinin müziklerinden, hikayenin akışına ve oluşturulan bilmece gibi kurgu ile birlikte dizinin dördüncü bölümü tüm kategorilerde birincilik elde etti. Fox TV’nin tüm dizilerini Ocak ayının ilk iki haftasında yayınlamama kararının altında pandemi nedeniyle setlerde yaşanan büyük zorluklar yatıyor.

Mahkum dizisi de bu nedenle izleyicileri ile buluşamadı. Dizinin 20 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor. Ancak yayınlanan son fragmanda herhangi bir tarih yazmaması kafaları karıştırdı. Dizinin kısa bir süre ara vereceği belirtiliyor ama bu aranın ne kadar olacağı henüz netleşmedi. Mahkum hayranları heyecanla bekledikleri dizinin ne zaman yayınlanacağının net bir şekilde belirtilmemesinden rahatsızlık duyduklarını sosyal medyadaki yorumlarında belirtiyor.